ΕΠΟ: Είμαστε αλληλέγγυοι με τα σωματεία και τους παίκτες

Super League 2 10 Οκτωβρίου 2019, 20:34

Αλληλέγγυα ως προς τα προβλήματα της Super League 2 δηλώνει η ΕΠΟ, η οποία -μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής- αποφάσισε να αναλάβει δράση με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

/Bella Pizza

Η βασική δράση συνίσταται στο ότι θα ζητηθεί άμεσα ραντεβού με στελέχη της κυβέρνησης (όπως ενημερώσαμε εγκαίρως) για να λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά. Η σχετική ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους. Εκφράζει επίσης την ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad