Επιτυχημένη παρουσία στο “The Time Of The Fighters”

Πολεμικές Τέχνες | 8 Οκτωβρίου 2018, 13:04

Με επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές του Chania BoxFit Club στους αγώνες Πυγμαχίας "The Time Of The Fighters", που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (07/10) στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα οι αθλητές από τον Αθλητικό Σύλλογο BoxFit Club και από την ομάδα Πυγμαχίας M. Sarikakis Boxing Team, Γεράσιμος Αναγνωστάτος και Μανώλης Κλάδος, κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν. Ο Αναγνωστάτος ήταν 1ος  στην κατηγορία -75 και ο Κλάδος στην κατηγορία +80.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν σημαντικά ονόματα προπονητών του αθλήματος, πολύ δυνατοί και αξιόλογοι αθλητές αλλά και αρκετοί θεατές.

Agones Pygmaxias

Όπως αναφέρει ο προπονητής των Αναγνωστάτου και Κλάδου, Μανώλης Σαρικάκης, που μάλιστα βραβεύτηκε από τους διοργανωτές των αγώνων: «Με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στις προπονήσεις μας αλλά και με πολύ υπακοή και δυνατές μάχες κατάφεραν να κερδίσουν και οι δύο τις πρώτες θέσεις. Είχα όπως πάντα τη στήριξη και κάποιες οδηγίες από τον αγαπημένο μου δικό μου δάσκαλο, τον Γιώργο Μάλλιο. Μαζί μου όπως πάντα δίπλα μου εκεί στη διοργάνωση και στη γωνία μου ήταν ο καλός μου φίλος και μελλοντικός μου κουμπάρος, ο αήττητος πρωταθλητής Ελλάδος χειροπάλης, ο Χρήστος Γκίοκας, που όπως πάντα ήταν πολύτιμη η στήριξη του τόσο σε εμένα αλλά και τόσο στους αθλητές μου. Επίσης στην γωνία μας βρέθηκε ένας πολύ καλός και γνωστός προπονητής με πολλές διακρίσεις τόσο στη σχολή του αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, ο Αντρέας Πεφάνης, που με τα τόσα χρόνια εμπειρίας του στην προπονητική ήτανε άλλη μία μεγάλη βοήθεια για εμάς! Τα παιδιά μπήκαν με χαμηλά το κεφάλι αλλά με πολύ σεβασμό και δυνατή ψυχή και όπως μπήκαμε έτσι βγήκαμε και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε για άλλη μια φορά. Πάνω από όλα πήγαμε με σεβασμό και φύγαμε με ακόμα περισσότερο σεβασμό από όλους. Μας έγιναν προτάσεις σαν ομάδα αλλά και σαν σύλλογος να συμμετάσχουν οι αθλητές και σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις που θα γίνουν μέσα στο 2019 στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη η χαρά μου και η περηφάνια μου με αυτά που καταφέρνει η ομάδα μου σαν ιδιοκτήτης μιας καινούργιας σχολής στα Χανιά αλλά και σαν προπονητής της ομάδας μου. Είναι ωραίο συναίσθημα να χαμογελάνε οι μαθητές μου και να χαίρομαι με τη χαρά τους,  επειδή δίνουμε μαζί μάχες και τις κερδίζουμε. Στόχος μας για φέτος είναι το να δώσουμε το 100% σαν ομάδα στις προπονήσεις μας και να λάβουμε μέρος σε κάθε αγώνα Πυγμαχίας που θα γίνει στην Ελλάδα, είτε σε μικρές, είτε σε μεγάλες διοργανώσεις, γιατί η εμπειρία χρειάζεται πάντα και γιατί θέλω και εγώ και τα παιδιά μου, οι αθλητές μου, να κάνουμε πάντα αυτό που αγαπάμε. Κλείνοντας να ευχαριστήσω θερμά τον διοργανωτή των αγώνων Σπύρο Κουρσάρη».

Agones Pygmaxias1

ΣΤΟ 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Ο ΣΑΡΙΚΑΚΗΣ

Sarikakis

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Σαρικάκης ως αθλητής θα λάβει μέρος στις 18 Νοεμβρίου στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Πυλαίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Rabona ad