Επιτυχημένη η ημερίδα του Καλτσέτο – Τι είπε ο Λαγωνίδης για Κουλιεράκη και Πολιτάκη

ΑΣ Καλτσέτο | 9 Δεκεμβρίου 2019, 19:18

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Καλτσέτο, η οποία διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή στο Mega Place (6/12). Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν δύο στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η αθλητική ψυχολόγος, Ειρήνη Ρέρα και ο σκάουτερ, Κώστας Λαγωνίδης.

Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες ήταν κατάμεστη από γονείς και παιδιά, δείχνοντας έτσι έμπρακτο ενδιαφέρον για την επιμόρφωση που έγινε πάνω στα θέματα της αθλητικής ψυχολογίας και των αθλητικών τραυματισμών.

Η κυρία Ρέρα ανέπτυξε το θέμα, «διαχείριση online gaming και social media – προαγωνιστικό άγχος», ενώ εισήγηση έκανε και ο κ. Λαγωνίδης.

Στις δηλώσεις της, η κυρία Ρέρα τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για την ανταπόκριση που έδειξαν γονείς και παιδιά και νομίζω ότι η κοινωνία έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις. Οι εξελίξεις τρέχουν, οι ανάγκες είναι μεγάλες, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Πλέον οι αθλητικοί ψυχολόγοι βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες ομάδες και θα πρέπει να έρθουν σε όλες τις Ακαδημίες. Οι γονείς έχουν ανάγκη και ειδικά τα παιδιά, τα οποία διψούν για ν’ αποκτήσουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούν να διαχειρίζονται τον εαυτό τους, πώς ν’ αυτορυθμίζονται και πώς να κορυφώσουν την επίδοσή τους όχι μόνο με τη διατροφή και την άθληση, αλλά και με το ψυχολογικό, το νοητικό κομμάτι».

IMERIDA 4

Ο Νότης Ματηγάκης με την κα Ρέρα και τον κ. Λαγωνίδη.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Λαγωνίδης μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες ημερίδες, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη συνεργασία που έχει η Ακαδημία του Καλτσέτο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακαδημία του Καλτσέτο και στο Νότη Ματηγάκη. Είναι ό,τι καλύτερο να ενημερώνονται οι γονείς και τα παιδιά για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς και αυτές οι ημερίδες μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν», σημείωσε ο κ. Λαγωνίδης, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής για τη συνεργασία του Καλτσέτο με τον ΠΑΟΚ: «Για μας, αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική. Είναι η μοναδική Ακαδημία από την επαρχία που έχουμε πάρει, ως ΠΑΟΚ, δύο παιδιά. Αυτό συνιστά μια πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Καλτσέτο. Ο Κουλιεράκης και ο Πολιτάκης εκτός από δύο ταλαντούχα παιδιά, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες, οπότε αξίζουν συγχαρητήρια στις οικογένειές τους, αλλά και στην Ακαδημία που έκανε και σε αυτό το κομμάτι πολύ καλά τη δουλειά της. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θα θέλαμε κι άλλες Ακαδημίες να λειτουργήσουν όπως το Καλτσέτο».

Επιπλέον, στην ημερίδα μίλησαν οι κ.κ. Μάριος Παπαχριστόπουλος και Ζαχαρίας Σηφάκης από το κέντρο φυσικοθεραπείας Χανίων, αναπτύσσοντας το θέμα, «πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών».

IMERIDA 6

IMERIDA 11

Σε σχετική ανακοίνωσή του, «το Καλτσέτο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν από κοντά την ημερίδα και βεβαιώνει ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad