Επιτυχημένη η επέμβαση σε Καρβελά

Γ' Εθνική 3 Δεκεμβρίου 2019, 18:24

Στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά ο Άγγελος Καρβελάς υπέστη ρήξη μηνίσκου. Το πρωί της Τρίτης ο ποδοσφαιριστής του Πόρου υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στο μηνίσκο.

Ο Καρβελάς αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του (Πόρος):

«Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο (υπέστη ρήξη μηνίσκου στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά) υποβλήθηκε την Τρίτη το πρωί (03/12) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Καρβελάς. Την επέμβαση πραγματοποίησαν ο χειρούργος ορθοπαιδικός Γιώργος Στεφανουδάκης με τον ορθοπαιδικό Νίκο Δεσποτάκη, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και υπολογίζεται ότι ο παίκτης μας στον οποίο έγινε παράλληλα και καθαρισμός στο γόνατό του, θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα και πάλι στην αγωνιστική δράση. Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Στεφανουδάκη, Δεσποτάκη για την τεράστια συμβολή τους στην άκρως επιτυχημένη επέμβαση, και εύχεται στον Άγγελο σιδερένιος και σύντομα και πάλι κοντά μας.»

Ευχαριστήρια δήλωση του Άγγελου Καρβελά: «Ευχαριστώ από καρδιάς τους κ.κ. Γιώργο Στεφανουδακη, Νίκο Δεσποτάκη που μου έκαναν με απόλυτη επιτυχία της επέμβαση, τον Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και φυσικά τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη που ανέλαβε πλήρως όλο το κόστος της επέμβασης. Ανυπομονώ να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου και να γυρίσω ακόμη πιο δυνατός να βοηθήσω τον Πόρο να πετύχει τους στόχους του.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad