Επιτυχημένη επέμβαση σε Γ. Μαθιουδάκη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 15 Οκτωβρίου 2019, 17:31

Σε επέμβαση αποκατάστασης κατάγματος κλείδας υποβλήθηκε πρόσφατα η Χανιώτισσα παίκτρια των Τρικάλων 2011, Γιολένα Μαθιουδάκη, που τραυματίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο 2004.

Κατά συνέπεια η Μαθιουδάκη θα μείνει για ένα διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης στην Α’ Κατηγορία Γυναικών. Η ομάδα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Ατρόμητο.

Τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την επιτυχημένη επέμβαση στη Χανιώτισσα αθλήτρια, κάτι που έκανε και η ίδια μέσω των social media.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων είναι η εξής:

Ο σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Μιχάλη Χαντέ,για την διενέργεια της χειρουργικής αποκατάστασης κατάγματος κλείδας στην αθλήτριά μας Γιολένα Μαθιουδάκη.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ειδικευόμενο Ορθοπαιδικό στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας,ιατρό της ομάδας μας Θανάση Κουτή,που συνέβαλε τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του τραυματισμού της αθλήτριάς μας.Του είμαστε για ακόμη μια φορά υπόχρεοι.

Η ανακοίνωση-δήλωση της Γ. Μαθιουδάκη είναι η εξής:

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου- οικογένεια των Τρικάλων που ήταν δίπλα μου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή! Τα χειρότερα πέρασαν τώρα έρχονται καλύτερες μέρες και σύντομα θα επιστρέψω! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον γιατρό μας Αθανάσιο Κουτή που ανέλαβε το χειρουργείο και έγινε το ταχύτερο δυνατό!

 

Estrella

Rabona ad