Επιτακτική ανάγκη το αποτέλεσμα στην Πάτρα

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2019, 12:45

Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική στη Super League 2 ο στόχος είναι ένας για τα Χανιά: το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα.

/Bella Pizza

Ο αγώνας σίγουρα παρουσιάζει δυσκολίες απέναντι σε μία καλή ομάδα που έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά αν θέλει το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη να μη χάσει την επαφή με την 6άδα θα πρέπει τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

Σε περίπτωση νίκης τα Χανιά θα μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 6η Παναχαϊκή, ενώ με ισοπαλία η διαφορά θα παραμείνει στους 4 βαθμούς. Αν όμως οι γηπεδούχοι επικρατήσουν τότε θα ανέβουν στην 3η θέση και η διαφορά των Χανίων από την 6η θέση θα είναι στους 5 βαθμούς.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παπαχρήστος, Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, Χύσι, Καρτσαμπάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο, Αρναρέλλης, Βρεττός, Δημητριάδης, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

Από την άλλη οι επιλογές του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι οι εξής: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ρουγκάλας, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Κολ, Ιντζόγλου, Μασούρας, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Σιατραβάνης, Πατρώνης, Σταυρόπουλος, Αντωνακόπουλος.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ Sports. Διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή (Καρδίτσας) και Μιχάλη Μανασή (Τρικάλων) και 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Αθανασίου (Αρτας).

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad