Επιστροφή στους πάγκους για Ανδρεαδάκη

Αστέρας Χαλέπας | 25 Ιανουαρίου 2018, 20:50

Επιστροφή στους πάγκους του τοπικού μετά από τρία χρόνια για τον Κώστα Ανδρεαδάκη που συμφώνησε με τη διοίκηση του Αστέρα Χαλέπας για την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο υπόλοιπο της Β' Κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής που έχει μεγάλη ιστορία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο τόσο ως προπονητής, όσο και ως ποδοσφαιριστής (ειδικότερα με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά) πριν από πολλά χρόνια, είχε συνεργαστεί ξανά με τον Αστέρα Χαλέπας, ενώ τελευταία του παρουσία στους πάγκους ήταν αυτή με τον Κρητικό Αστέρα το 2015. Πιο πριν πέρασε και από άλλες ομάδες του τοπικού, όπως την ΑΕΚ Χανίων πριν από μερικά χρόνια.

Όπως αναφέρει επίσης το δελτίο τύπου του Αστέρα, για το ματς που ακολουθεί με την Ασπίδα εκτός έδρας, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αποστολάκης, Τζιλίρας και Χατζηβασίλης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εκτός έδρας θα αγωνισθεί για την 18η αγωνιστική η ομάδα του Αστέρα Χαλέπας. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της  Ασπίδας στο γήπεδο του Ναυστάθμου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/01 στις 15:00.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται με την απουσία των τραυματιών Αποστολάκη, Τζιλίρα και Χατζηβασίλη. Τη θέση του παραιτηθέντος τεχνικού συμβούλου Ι. Ξενάκη  ανέλαβε ο Κώστας Ανδρεαδάκης.

Estrella