Επιστροφή στις νίκες για Ιωνία 2000

Ιωνία 2000 Ασπάλαθος | 21 Ιανουαρίου 2018, 14:44

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Ιωνία 2000 μετά την επικράτησή της με 3-1 στο παιχνίδι με τον Ασπάλαθο, το πρωί της Κυριακής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Νιαυραδάκης σημείωσε το 1-0 για την Ιωνία , ενώ στο 8ο λεπτό ο Ασπάλαθος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Τακτικάκης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καριμπίδης, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 47′, ήρθε η σειρά της Ιωνίας να κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουστάκας, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.

Στο 63′ η Ιωνία κέρδισε πάλι πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δρικάκης για να δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε ο Ασπάλαθος ήταν να μειώσει το σκορ με τον Νικολάου δύο λεπτά αργότερα. Στο 87′ ο Μαυροματάκης έκανε εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά του Παππά, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 3-1.  

Ιωνία 2000 (Αλέξης Παλιουδάκης): Μαυροματάκης, Μουστάκας (55′ Β. Κατελανάκης), Λουλάσι, Καβρουδάκης, Μεγαλακάκης, Σούκα, Νιαυραδάκης, Γ. Κατελανάκης, Καραβοκύρης (60′ Σπάχο), Πρέτσι, Κυρίτσης (46′ Δρικάκης)

Ασπάλαθος: Ματκάρης, Καραμούτσος (46′ Νικολάου), Παπαδογιαννάκης, Γρηγοριάδης (60′ Ροβύθης), Βόκας (68′ Νταμοτσίδης), Μαντζουνέας, Σπυρόπουλος, Καριμπίδης, Λέκκας, Τακτικάκης (55′ Παππάς), Βιττωράκης, 

Estrella

Papantonakis Cards