Επιστροφή στις νίκες για Δόξα Παχιανών

Ροδωπού Δόξα Παχ. | 14 Ιανουαρίου 2018, 18:25

Πολύτιμη νίκη που την απομακρύνει κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού απέσπασε η Δόξα Παχιανών που νίκησε με 1-0 τα Ροδωπού στη Μοναχή Ελιά. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό Μυφτάρι, ο οποίος κρατούσε το “μηδέν” στην εστία των Ροδωπού. Τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα των Παχιανών έλυσε ο Κουβαριτάκης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό, με το 1-0 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης. 
Με τη νίκη αυτή, η Δόξα προσπέρασε τα Ροδωπού, ανεβαίνοντας στους 25 βαθμούς, στο +2 από τους σημερινούς της αντιπάλους. 

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκευοφύλαξ, Κουνέτας, Χατζημαρινάκης, Κουρνιδάκης, Χριστοφής, Καλλιοντζάκης (75′ Κέβιν), Περράκης, Ανωμεριανάκης, Κληρονόμος (79′ Γκιόκα), Κουβαριτάκης (87′ Μαυροδήμος), Δημητρίου (90′ Τομαδάκης)

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής): Μυφτάρι, Σταυρουλάκης (60′ Παπαδάκης), Γιαννολάρης, Καλογεράκης, Τόμα, Στυλιανουδάκης, Τσαβαρής, Παπαδημητρίου Α., Ρουστέμι, Παπαδημητρίου Γ. (80′ Βασίλιεφ Γ. )

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden