Επιστροφή στη Σπάθα για τα… Βαρουξάκια

Σπάθα | 26 Αυγούστου 2018, 10:12

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές ανακοίνωσε στο ρόστερ της η Σπάθα, καθώς παίκτες της και τη νέα σεζόν θα είναι τελικά τα αδέρφια Γιάννης και Νεκτάριος Βαρουξάκης.

Οι δύο οποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν έτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα του Βαγγέλη Αγγελάκη, αν και πριν από 1,5 μήνα είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας μαζί τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βαρουξάκης συμμετείχε τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις του Ηροδότου με τον οποίο βρέθηκε μάλιστα και στην προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια ενώ θεωρούταν στη συνέχεια “κλεισμένος” από την Παλαιόχωρα.

Τα δύο αδέρφια είχαν κάνει εξαιρετική χρονιά πέρυσι, καθώς σημείωσαν συνολικά τα 28 από τα 72 τέρματα της Σπάθας. Τα 19 από αυτά σημείωσε ο Γιάννης και τα υπόλοιπα 9 ο μικρότερος Νεκτάριος.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο προεδρος και το Δ.Σ του Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστες Βαρουξακη Γιάννη και Βαρουξακη Νεκταριο.

Γιάννη και Νεκτάριε καλώς ήρθατε ξανά στην οικογένεια/ομάδα μας και σας ευχόμαστε υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!!!

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad