Επιστροφή Πενταράκη στο Ακρωτήρι

ΕΘΚ | 16 Οκτωβρίου 2019, 22:45

Μία ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ένωση Θύελλα Καμίνια, με τον Λευτέρη Πενταράκη να επιστρέφει στο Ακρωτήρι, αυτή τη φορά για λογαριασμό της έτερης ομάδας της περιοχής.

Ο Πενταράκης είχε φορέσει για αρκετά χρόνια τη φανέλα του Πανακρωτηριακού παλαιότερα, έχοντας πανηγυρίσει μαζί του και τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του το 2010, ενώ ήταν βασικός μέλος και στη Δ’ εθνική την περίοδο 2010-11.

Πέρυσι είχε φορέσει τη φανέλα του Τιτάνα, στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα και σε Άρη Σούδας, Ίκαρο Μουρνιών, ΑΟ Χανιά.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΘΚ αναφέρει ότι: «βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Πενταράκη.

Ο Λευτέρης επιστρέφει στο Ακρωτήρι μετά από τρία χρόνια αφού είχε αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Πανακρωτηριακό. Μαζί του είχε πανηγυρίσει το 2010 τον τίτλο στην Α’ κατηγορία, ενώ είχε αποτελέσει βασικό μέλος και την επόμενη σεζόν (2010-11) στη Δ’ εθνική.

Την περασμένη χρονιά ο Πενταράκης (β’ μισό) έπαιξε με τη φανέλα του Τιτάνα ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα και σε Άρη Σούδας, Ίκαρο Μουρνιών, ΑΟ Χανιά.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής (30/7/1988) αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, μετά τους Κελάκη, Περράκη και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Ντενεκετζή για το προσεχές παιχνίδι με την Άμιλλα, στην Αγία Μαρίνα, την Κυριακή.

Λευτέρη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στο Ακρωτήρι και την Ένωση και σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρωθούν οι κοινοί μας στόχοι!».

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad