Επιστροφή με δύσκολο ματς για ΝΟΧ (ΠΑΟΚ)

Πόλο 8 Μαρτίου 2019, 20:41

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από μία εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων το Σάββατο (9/3, 16:00), με τον ΝΟΧ να θέλει πάση θυσία τη νίκη, ανεξάρτητα αν έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ομίλου, δύο παίκτες είναι αμφίβολοι, καθώς υποφέρουν από ίωση. Ο ένας είναι ο Μπαριωτάκης και ο άλλος ο Μαζοκοπάκης, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί η τελευταία στιγμή.

Η ενημέρωση από το Ναυτικό Ομιλο έχει ως εξής:

«Επιστροφή στη δράση, μετά από μια εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος, για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Χανίων υποδέχεται το Σάββατο (9/3, 16:00) τον ΠΑΟΚ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλει πάση θυσία τη νίκη, παρότι δεν έχει ένα εύκολο έργο, προκειμένου να παραμείνει όσο γίνεται πιο κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Γενικότερα ο ΝΟΧ θέλει βαθμούς αλλά και να αξιοποιήσει την έδρα του που αποτελεί όπως πάντα το μεγάλο του πλεονέκτημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και δύο παίκτες είναι αμφίβολοι, καθώς υποφέρουν από ίωση, οι Οδυσσέας Μπαριωτάκης και Γιάννης Μαζοκοπάκης, η συμμετοχή των οποίων στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά».

Η 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εκτός του αγώνα στα Χανιά, υπάρχει δράση σε όλες τις πισίνες της Α1 για την 18η αγωνιστική.

Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα (όλα τα ματς το Σάββατο) έχει ως εξής:

13.30 Εθνικός-ΓΣ Περιστερίου

14.00 Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα (ΕΡΤ)

15.00 ΟΦΘ-Βουλιαγμένη

16.00 Ν.Ο. Χανίων-ΠΑΟΚ (διαιτητές Μοίραλης, Κραβαρίτης)

17.00 Υδραϊκός-Ολυμπιακός

18.00 Χίος-Απόλλων Σμύρνης 

karta antonis garden