Επιστροφή για Μαλιχούτη και Δάλλα

Πανακρωτηριακός | 22 Ιουλίου 2018, 17:10

Την επιστροφή δύο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες υποδομής του Πλατανιά ανακοίνωσε ο Πανακρωτηριακός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά από 2,5 χρόνια όπου αγωνίστηκε βασικός σε Κ15 και Κ17, ο 16χρονος Γιάννης Μαλιχούτης θα ενταχθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσομπάνογλου με την πρώτη ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Οσο για τον 15χρονο Χρήστο Δάλλα, είχε παραχωρηθεί δανεικός τον περασμένο Οκτώβριο στην Κ15 του Πλατανιά και θα ενταχθεί τη νέα περίοδο στην ομάδα Κ16 του Πανακρωτηριακού, ωστόσο θα ακολουθήσει και αυτός προετοιμασία με την α’ ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο ανακοινώνει την επιστροφή των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη ΜΑΛΙΧΟΥΤΗ (2002) και Χρήστου ΔΑΛΛΑ (2003), από τις ομάδες Κ-17 και Κ-15 της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Οι δύο (2) νεαροί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, επιστρέφουν με σημαντικές εμπειρίες στην ομάδα που τους ανέδειξε, για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους.

Ο Γιάννης ΜΑΛΙΧΟΥΤΗΣ που θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ, εντάσσεται στο ρόστερ της 1ης ομάδας  και μαζί με τον συνομήλικό του Κώστα ΜΠΑΓΕΤΑΚΟ, θα είναι οι “βενιαμίν” της ομάδας.

Ο Χρήστος ΔΑΛΛΑΣ εντάσσεται στην ομάδα Κ-16 υπό τις οδηγίες του Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ και θα ακολουθήσει επίσης την προετοιμασία της 1ης ομάδας, για να αποκομίσει εμπειρίες και εφόδια για την εξέλιξή του.

Γιάννη και Χρήστο, καλώς ορίσατε στο σπίτι σας!

Σας ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας!

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad