Επιστροφή Γιαννιτσάνη στα Τρίκαλα

Football League 9 Ιανουαρίου 2018, 14:12

Ακόμη μια σημαντική προσθήκη θα πραγματοποιήσουν τα Τρίκαλα, που συμφώνησαν με την ΑΕΛ για την επιστροφή του Νίκου Γιαννιτσάνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 24χρονος επιθετικός πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΛ στον ΑΟΤ κι έκανε εξαιρετική σεζόν με 15 γκολ σε 31 ματς στη Football League και 2 σε 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, ως ελεύθερου, γνωστοποίησε η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για τη μετακίνηση σε αυτήν του ποδοσφαιριστού μας Νίκου Γιαννιτσάνη.

Η μετακίνηση θα γίνει με τη διαδικασία της ελεύθερης μεταγραφής και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί εκτός απροόπτου.

Ο 23χρονος Νίκος Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως δανεικός με ιδιαίτερη επιτυχία και ήταν μαζί με τον Νίκο Κουσκουνά οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League.

Η μεταγραφή έγινε μετά από αίτημα του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος αρνήθηκε να δοθεί δανεικός και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος του γνωστοποίησε ότι μετά την απόκτηση του Nemanja Mladenovic, την προώθηση του Γιάννη Μασούρα στην επίθεση και την ύπαρξη εκεί των Deletic, Krizman, Perrone και Ναζλίδη πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση ακόμη και στην δεκαοκτάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, κάτι το οποίο θα ήταν ιδιαίτερα άδικο για την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards