Επιστρατεύει 18άδα ανάγκης με Απόλλωνα Λάρισας

Πλατανιάς | 20 Δεκεμβρίου 2019, 12:40

Μέσα στη μέρα θα ολοκληρώσει ο Πλατανιάς την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Τα πολλά προβλήματα είναι το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Οπως είναι γνωστό, ο Πλατανιάς βρίσκεται στη δύσκολη θέση να έχει πολλά προβλήματα αυτή τη στιγμή στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019 που δίνει το Σάββατο για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Μάλιστα, η δεκαοκτάδα που θα επιστρατευτεί θα είναι… ανάγκης μετά τις απώλειες των Νίλι, Μάικιτς, Λεωνιδόπουλου, Καραγκούνη και Γκοτ.

Αυτό που προκύπτει από το στρατόπεδο του Πλατανιά είναι ότι όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν υπάρξει, έχουν… τσιτώσει τον εγωισμό των παικτών που θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και από ‘κει και πέρα υπάρχει η προσδοκία ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες εντός των επομένων ημερών και θα παρουσιαστεί σε μια πιο δυνατή κατάσταση από τα πρώτα ματς του 2020.

Σε κάθε περίπτωση οι διαθέσιμοι 19 παίκτες που υπάρχουν γενικότερα αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Πλατανιά είναι οι εξής:

Μαντζάρης, Πενταράκης, Σάαντο, Ουές, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Σμυρλάκης, Πουρζιτίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μποσέτι, Κωστίκος, Λουκίνας, Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Λεϊρία και Μιγκέλ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad