Επιστρέφει ως ελεύθερος ο Βρεττός

Χανιά | 24 Ιουλ 2018, 16:23

Στις τάξεις του ΑΟΧ/Κισσαμικού εντάσσεται ξανά ο Νίκος Βρεττός, που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και θα είναι κάτοικος Χανίων και τη νέα σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του την περασμένη σεζόν επέστρεψε στον ΟΦΗ, όπου έλυσε το συμβόλαιό του και έτσι συμφώνησε με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Την πρώτη του χρονιά κατέγραψε 22 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές με 1 ασίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βρεττό. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, αλλά πλέον αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού είχε 22 συμμετοχές, 1 γκολ (ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου), 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές με 1 ασίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ»

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού χαρακτήρισε τη χανιώτικη ομάδα ως την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Την πρώτη μου χρονιά στα Χανιά έκανα πολλούς φίλους και αγάπησα την ομάδα. Πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλή χρονιά, πραγματικά δε λείπει τίποτα από αυτή την ομάδα και δεν βρήκα κάποιο λόγο για να μη συνεχίσω. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή που έκανα και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad