Επιστολή Λυχναρά για «ασφυκτικές πιέσεις» και «μεγάλα αφεντικά»

Χανιά | 6 Ιουλίου 2018, 18:39

Με επιστολή που μοιράζει στα ΜΜΕ, ο Αρης Λυχναράς σχολιάζει το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την προεδρία της Φούτμπολ Λιγκ. Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του γ' αντιπροέδρου της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός γίνονται αναφορές για «ασφυκτικές πιέσεις» και «μεγάλα αφεντικά».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Οταν οι εκπεφρασμένες Δημόσιες Δηλώσεις του Εκπροσώπου της ΕΠΟ, οι οποίες συνεπικουρούνται από τις Δηλώσεις του επανεκλεγέντος Προέδρου της Ένωσης, ομιλούν περί “ασφυκτικών πιέσεων” που δέχθηκαν “από τα μεγάλα αφεντικά” οδηγούν σε αυταπόδεικτο και αυτονόητο συμπέρασμα ότι “από… την μεγάλη άνωθεν ασκηθείσα….. πίεση, μπορεί να σκισθεί και κανένα ψηφοδέλτιο υπέρ Λυχναρά, για να πάρουμε οριακά τις εκλογές”; Oπερ και εγένετο και ο νοών νοήτω!!!!», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Λυχναράς, ουσιαστικά προχωρώντας σε καταγγελίες για το τελικό αποτέλεσμα και όπως αυτό διαμορφώθηκε οριακά υπέρ του κ. Λεουτσάκου.

Αναλυτικά, η επιστολή από τον κ. Λυχναρά είναι η ακόλουθη:

«Με την παρούσα μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους ανθρώπους που πίστευσαν σε εμένα και το όραμα μου, για τον εκσυγχρονισμό, την εξυγίανση και τη ανέλιξη της Ένωσής μας και που στάθηκαν ΚΥΡΙΟΙ από την αρχή αποδεικνύοντάς το εκ του αποτελέσματος, με την ψήφο τους.

Αναφορικά δε, με το οριακό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ήτοι της ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΨΗΦΟΥ, που για μία κατά κυριολεξία ψήφο, κρίνεται το εκλογικό αποτέλεσμα, με ισότιμες πιθανότητες ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ, οποιουδήποτε υποψηφίου, τούτο είναι το μεγαλείο της υπέρτασης Δημοκρατικής Αρχής της ελεύθερης και μυστικής ψηφοφορίας σε κάθε εκλογική διαδικασία, τηρουμένης όμως πρωτίστως, της αρχής του fair play.

Όμως, όταν οι εκπεφρασμένες Δημόσιες Δηλώσεις του Εκπροσώπου της ΕΠΟ, οι οποίες συνεπικουρούνται από τις Δηλώσεις του επανεκλεγέντος Προέδρου της Ένωσης, ομιλούν περί “ασφυκτικών πιέσεων” που δέχθηκαν “από τα μεγάλα αφεντικά” οδηγούν σε αυταπόδεικτο και αυτονόητο συμπέρασμα ότι “από… την μεγάλη άνωθεν ασκηθείσα….. πίεση, μπορεί να σκισθεί και κανένα ψηφοδέλτιο υπέρ Λυχναρά, για να πάρουμε οριακά τις εκλογές”; Oπερ και εγένετο και ο νοών νοήτω!!!!

Τέλος δηλώνω ότι ρητά επιφυλάττομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου που απορρέει από του Νόμους και τους Κανονισμούς για την προστασία της ελεύθερης και αδιάβλητης εκλογικής διαδικασίας και θέτω τον αυτό μου, όπως κάνω εδώ και σαράντα χρόνια, στην υπηρεσία του αθλήματος που τόσο αγαπώ από όποιο μετερίζι και αν κληθώ.

Με Εκτίμηση

Αρης Χ. Λυχναράς

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad