Επιβλητική νίκη για τον Ηρακλή

Χάλης Ηρακλής Νεροκούρου | 6 Οκτωβρίου 2019, 20:53

Ο Ηρακλής Νεροκούρου έδωσε συνεχεια στο καλό του ξεκίνημα επικρατώντας με 5-1 του Χάλη για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Χανίων.

Το σκορ άνοιξε ο Τσιριβάκος στο 10’ ενώ η ισοφάριση ήρθε δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Μαναρώλη από το ύψος της περιοχής. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Ηρακλή να μπαίνει στο δεύτερο μέρος και να σκοράρει μετά από τριάντα δευτερόλεπτα στο παιχνίδι με τον Οκερέκε.

Ο ίδιος έκανε το 3-1 στο 50’ ενώ οι Τσιρβάκος στο 65’ και ο Αμαξόπουλος στο 75’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 υπέρ της ομάδας των Νεροκούρου.

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Κωνσταντουδάκης (70’ Λαφαζάνης), Αμαξόπουλος, Γιαννακούρος (85’ Γλυνιαδάκης), Μαθιουδάκης, Παπαδημητρίου, Αυγέρος, Κοντόπουλος, Κουτράκης, Τσιριβάκος (65’ Παπαδάκης), Οκερέκε (85’ Χριστοδούλου)

Χάλης Βαρυπέτρου (Γιώργος Σπαράκης): Τραχαλάκης, Ηλιάκης, Σταφύλοβ Ν. (72’ Ξηρουχάκης), Σταφύλοβ Β. (57’ Μήτρου), Κουφάκης, Σαχμπατζίδης (67’ Βαλάρης), Γιαννολάρης, Λενταράκης, Βασιλείου, Μεγαλακάκης (80’ Αστροπαλίτης), Μαναρώλης

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad