“Επιασε” διπλό όριο ο εντυπωσιακός Παπαστάμος

Κολύμβηση | 2 Μαρτίου 2019, 22:08

Το όριο για το πανευρωπαϊκό και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι σε Ρωσία (Καζάν) και Ουγγαρία (Βουδαπέστη) αντίστοιχα, εξασφάλισε ο Απόστολος Παπαστάμος.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τα κατάφερε στον τελικό των 400μ. μικτή στους χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ που διεξάγονται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, καθώς η επίδοσή του με 4:18.38, εκτός του ότι του απέφερε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, αποτελεί διπλό όριο για το πανευρωπαϊκό (Καζάν, Ιούνιος) και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης (Βουδαπέστη, Αύγουστος).

Ο Παπαστάμος καταφέρνει έτσι και “εξαργυρώνει” μια μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά ότι είναι ένας κολυμβητής με σπάνιο ταλέντο. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, συμμετείχε -στην ίδια διοργανωση- στα 200μ. μικτή όπου αναδείχτηκε στη 2η θέση.

Ο ΚΑΧΡΗΣ

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Κάχρης είχε μια εξαιρετική παρουσία στον τελικό των 200μ. ύπτιο, σημειώνοντας επίδοση 2:09.51 που τον έφερε στην 6η θέση. Ο πρωταθλητής του ΝΟΧ συμμετείχε την Παρασκευή στα 200μ. πεταλούδα όπου ήρθε 12ος με 2:11.57.

Οι χειμερινοί αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή με το τρίτο και τελευταίο τους μέρος.

karta antonis garden