Επανήλθε στα “τρίποντα” ο Ιδομενέας

Ιδομενέας Αστέρας Χαλέπας | 14 Ιανουαρίου 2018, 14:30

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επανήλθε ο Ιδομενέας ο οποίος νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Χαλέπας, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη του νίκη στο 2018.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ιδομενέας μπήκε δυνατά στη αναμέτρηση και στο 15′ ο Πρέζια έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Χαλέπας σε 1-1 με τον Τζιατζιάφη στο 38′.

Το ημίχρονο είχε ακόμα ένα γκολ και στο 43ο λεπτό ο Γλαμπεδάκης πέτυχε το 2-1 για τον Ιδομενέα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς σημειώθηκε και το τελικό 3-1, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πρέζια στο 80′.

Τον προπονητή του Ιδομενέα, Μάριο Σεργάκη που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, αντικατέστησε ο Γιάννης Καστρινάκης. 

Ιδομενέας (Γιάννης Καστρινάκης): Ευσταθίου, Παπαδοκοκολάκης, Μουστάκας, Χατζηαγγελάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Π. Βαϊγκούσης, Αγιασμενάκης, Γλαμπεδάκης (63′ Φραγγεδάκης), Καλαϊτζάκης (80′ Φυτίλης), Πρέζια, Μ. του Μ. Μπιτζανάκης (75′ Νεμπαυλάκης)

Αστέρας Χαλέπας (Γιάννης Ξενάκης): Σγουράκης, Παπουτσής, Σελέκος (46′ Γερομίχαλος), Ταμπάκης, Αποστολάκης, Μαρκουλάκης, Τρουλιννός, Λαΐτσας, Χατζηβασίλης, Τζιλήρας (46′ Κουρουτζίδης), Τζιατζιάφης

 

Estrella