Επανέφερε τον… Βούζα η Καλαμάτα!

Football League | 17 Δεκεμβρίου 2019, 11:24

Την επιστροφή του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε η Καλαμάτα, ξαφνιάζοντας με την απόφαση της, αφού ο 54χρονος τεχνικός είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό για να τον διαδεχθεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης!

Ετσι, ο Βούζας επιστρέφει στην Καλαμάτα, η οποία γνωστοποίησε αυτό το γεγονός με μια μακροσκελή ανακοίνωση. Στο πρώτο διάστημα που τουλάχιστον βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της “Μαύρης Θύελλας”, ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού, καθοδήγησε την Καλαμάτα σε 10 παιχνίδια, με απολογισμό 5 νίκες, μία ισοπαλία και 4 ήττες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής

«Η Π.Α.Ε “ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019” ανακοινώνει ως υπεύθυνο του προπονητικού team τον Βασίλη Βούζα που είναι προσωπική επιλογή του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά, έχοντας του πλήρη εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη δύσκολη αγωνιστικά χρονική περίοδο. Η συγκεκριμένη επιλογή θέλουμε να στηριχθεί από όλους όσους αγαπάνε την ομάδα που τώρα τους έχει ανάγκη, με αφετηρία τον αγώνα της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας στην Καλαμάτα παρά την πίκρα και την απογοήτευση από τα άτυχα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος δεσμεύεται και εγγυάται ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες με οποιοδήποτε κόστος, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα παλέψει για το καλύτερο στο δεύτερο γύρο.

Με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και θέλοντας να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει, η Διοίκηση εμπιστεύεται την προσπάθεια και το όραμα του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά και συμμερίζεται την δικαιολογημένη στεναχώρια και απογοήτευση του κόσμου που οφείλονται σε σφάλματα στο ξεκίνημα της προσπάθειας.

Όμως, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη στην αρχή της περιόδου που στοίχησαν την απομάκρυνση από το στόχο, τώρα στα δύσκολα, σύσσωμοι, έχουμε καθήκον να στηρίξουμε την προσπάθεια και το πλάνο του Προέδρου που “ήρθε για να μείνει” και να υλοποιήσει το όραμά του να δούμε τη Μαύρη Θύελλα να πρωταγωνιστεί».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad