Επανέναρξη στο Gillette Unileague

Ποδόσφαιρο 5 Ιανουαρίου 2018, 20:01

Γιορτές και φαγοπότι…τέλος! Η δράση ξεκινά και πάλι! Οι θερμίδες έπεσαν βροχή και φεύγουν... δύσκολα οι άτιμες! Οι ομάδες όμως του Gillette Unileague μπαίνουν σε αγωνιστικό πρόγραμμα και όλα γίνονται ευκολότερα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από τη Δευτέρα, η πόλη ξαναζεί την αγωνιστική δράση και οι παίκτες περιμένουν πώς και πώς να πατήσουν γήπεδο. Ηδη οι περισσότερες αγώνες έχουν οριστεί και αρκετές ομάδες έχουν αρχίσει και προπονήσεις. Το 2018 οδηγεί όλους στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την Πανελλήνια Τελική Φάση, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στο Βόλο.

Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές δηλώσεις για το τι σημαίνει το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Gillette Unileague ήρθε από τον Κωνσταντίνο Ομπράιεν, παίκτη των ΚΥΠREAL: «Είναι πολύ ωραία η διοργάνωση γιατί το χαιρόμαστε πρώτα απ’ όλα προσωπικά. Εχουν στραβώσει δύο αποτελέσματα αλλά συνεχίζουμε με την ίδια χαρά και πάθος».

Σε λίγες γραμμές, αποτυπώθηκαν όλα αυτά που κάνουν το πρωτάθλημα αυτό τον σημαντικότερο θεσμό του ποδοσφαίρου 5Χ5 για φοιτητές και σπουδαστές.

Μαζί με την Gillette, η Old Spice στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός το Unileague. Από δίπλα και οι Umbro, Vodafone CU, Nikon, Anek Lines και ekdromi.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

Estrella
Papantonakis Cards