Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Λιάβας στον Παναιτωλικό

Super League 1 14 Αυγούστου 2018, 16:52

Ο Παναιτωλικός έκανε επαγγελματία ένα… δικό του παιδί.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάβα, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη (14/08) τριετές συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U17.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Λιάβας. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 12.02.2001) προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U17».

Σε δήλωσή του ο νεαρός παίκτης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Πολύ περισσότερο επειδή είναι με την ομάδα στην οποία ανήκω ήδη τέσσερα χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα έως τώρα και με βοήθησαν να εξελιχτώ. Ευχαριστώ τον κ. Δέλλα και τους συνεργάτες του, όπως και τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρέχει και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δουλέψω περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad