Επαγγελματίας ο Ιμερι στον Ατρόμητο – Θερμά συγχαρητήρια από Κρ. Αστέρα

Κρητικός Αστέρας | 18 Σεπ 2018, 22:30

Από τις Ακαδημίες του Κρητικού Αστέρα και τα γήπεδα του τοπικού των Χανίων στον Ατρόμητο και στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ… Αυτή είναι η διαδρομή για τον Αντι Ιμερι, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Περιστερίου βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις παίκτες που έγιναν επαγγελματίες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ιμερι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρητικό Αστέρα και το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει. Ο Ατρόμητος -που συνεργάζεται με το σύλλογο από το Βαμβακόπουλο- αποφάσισε να τον πάρει στο Περιστέρι και πλέον φτάνει στο σημείο να γίνει επαγγελματίας, σε μια σημαντική προοπτική για τον ίδιο και την καριέρα του. 

Με ανακοίνωσή του, ο Κρητικός Αστέρας σημειώνει ότι, «με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ένα δικό μας παιδί να καταφέρνει να κάνει το πρώτο από τα όνειρά του πραγματικότητα. Ευχόμαστε, το ότι ο Αντι Ιμερι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε μια ομάδα, από τις καλύτερες στην Ελλάδα, όπως ο Ατρόμητος, να είναι η απαρχή μιας λαμπρής καριέρα για τον ίδιο. Η χαρά μας είναι δύσκολο να την περιγράψουμε με λόγια, καθώς αυτή είναι η μέγιστη ικανοποίηση που μπορεί να νιώσει ένα ερασιτεχνικό σωματείο όπως είναι η δική μας ομάδα, να βλέπει έναν ποδοσφαιριστή που ξεκινά από τις Ακαδημίες του, να φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Αντι Ιμερι, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και όλα σου τα όνειρα στο ποδόσφαιρο να πραγματοποιηθούν! Καλή επιτυχία!».

Αυτά, λοιπόν, τονίζει ο Κρ. Αστέρας στην ανακοίνωσή του, ενώ σε αυτή του Ατρόμητου γίνεται γνωστό ότι εκτός του Ιμερι, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν και οι Γιώργος Νταβιώτης και Ρονάλντο Σάνι. Σύμφωνα με όσα σημειώνονται, η απόφαση για τον Ιμερι, λήφθηκε από τον ίδιο τον Νταμίρ Κάναντι στο πλαίσιο της προετοιμασίας που έγινε στην Αυστρία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου τριών νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ομάδες Κ19 και Κ17 του Ατρόμητου.

Οι Γιώργος Νταβιώτης, Άντυ Ίμερι και Ρονάλντο Σάνι υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ατρόμητος έχει ως βασικό του άξονα την επένδυση σε νέα παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Βάσει αυτής της φιλοσοφίας έχει αποφασιστεί τη φετινή χρονιά μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών Γιώργου Κορακάκη η συμμετοχή παικτών των ακαδημιών στις προπονήσεις της Αντρικής ομάδας με rotation.

Στην υπογραφή συμβολαίου των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών την τελική απόφαση πήρε ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος είχε σχηματίσει θετική άποψη για τους Νταβιώτη και Ίμερι από την προετοιμασία της Αυστρίας και τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις της ομάδας όλο αυτό το διάστημα ενώ θετική εισήγηση υπήρξε και για τον Ρονάλντο μετά τη συμμετοχή του στις προπονήσεις με την Αντρική ομάδα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα Κ17.

Όσον αφορά τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους ο Άντυ Ίμερι θα πάρει το νο.18, ο Γιώργος Νταβιώτης το νο.27 και ο Ρονάλντο Σάνι το νο.40».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad