Επίσκεψη Ιρανού πρωταθλητή στον Α.Σ. Κρήτες (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 5 Μαρτίου 2019, 18:30

Ενα υψηλού επιπέδου αγωνιστικό σεμινάριο με τον ασημένιο παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015, Farzad Zolghardi, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Α.Σ. Κρήτες το Σαββατοκύριακο. Ο Ιρανός πρωταθλητής τους μύησε στο ιρανικό στυλ προπόνησης, το οποίο μαζί με το κορεάτικο θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα κορυφαία στον κόσμο.

Το πρόγραμμα περιείχε τέσσερις εξαντλητικές προπονήσεις αγωνιστικού περιεχομένου με υψηλού επιπέδου στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο τάε κβο ντο, με τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Καντάρα, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε:

«Ηταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό σεμινάριο, όπου είδαμε και πήραμε σημαντικά στοιχεία τα οποία θα τα εντάξουμε στο προπονητικό μας πρόγραμμα. Είναι εξίσου σημαντικό στον προπονητικό σχεδιασμό της χρονιάς να υπάρχουν τέτοιου είδους σεμινάρια, διότι ανεβάζουν το επίπεδο των αθλητών μας.

Ηταν μεγάλη μας τιμή που καταφέραμε και ήρθε στο νησί μας ένας τέτοιος αθλητής και αυτό το οφείλουμε στον Ελληνα πρωταθλητή του parataekwondo, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει η συμφωνία αυτή και τον ευχαριστούμε δημόσια. Ο Farzad έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών μας, γι’ αυτό κιόλας τους έδειξε πλούσιο υλικό και τους “έλιωσε”! Οι αθλητές μας παρότι εξαντλήθηκαν, πέρασαν πολύ όμορφα γιατί έδειξε πως εκτός από παγκόσμιος πρωταθλητής είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Παράλληλα με τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή, μαζί του ήταν και ο Ελληνας πρωταθλητής της Εθνικής μας ομάδας parataekwondo, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρέδωσε μαθήματα ψυχής στους μικρούς μας αθλητές, οι οποίοι τον αγάπησαν αμέσως». 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ

1

3

5

6

7

8

9

10

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana