“Επίσημη” πρώτη με αγιασμό και… πολύ αισιοδοξία (pics)

Χανιά | 6 Αυγούστου 2018, 19:28

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, απόρροια της αισιοδοξίας που χαρακτηρίζει φέτος την ομάδα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα την πρώτη του "επίσημη" προπόνηση για τη νέα σεζόν, τελώντας παράλληλα τον αγιασμό.

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη, του αντιπροέδρου, Γιώργου Ξηρουχάκη, του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Ανδρέα Φυντικάκη, του προέδρου του Ερασιτέχνη Κισσαμικού, Βασίλη Σχοινοπλοκάκη, του αντιδημάρχου Χανίων, Γιάννη Μαράκη, αλλά και αρκετών ακόμη παραγόντων, πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, ο αγιασμός ο οποίος τελέστηκε από τον πάτερ-Βασίλειο Κανδανολέων για ν’ ακολουθήσει στη συνέχεια η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές.

IMG 6125

IMG 6132

IMG 6128

Σίγουρα, οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που θέλει να θέσει η ομάδα τη νέα περίοδο είναι το σημείο αναφοράς εκτός από την παρουσία, μεταξύ άλλων φιλάθλων του ΑΟΧ/Κισσαμικού, αλλά και εκπροσώπων του Τύπου.

Δηλώσεις παραχώρησαν ένα νέο -ο Αλέξανδρος Καραγιάννης- και ένα… παλιό πρόσωπο, ο Αλέξης Σελινιωτάκης.

Ο Καραγιάννης σημείωσε ότι, «αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα σε γνώριμα μέρη. Πιστεύω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια φέτος και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Στη συνέχεια, απαντώντας στη ερώτηση για το τι τον έκανε να επιστρέψει στα Χανιά, είπε: «Καταρχήν η διοίκηση και ο προπονητής. Εχω ακούσει ότι είναι μια καλή ομάδα και δουλεύει σωστά σε όλους τους τομείς και αυτό με τράβηξε στο να έρθω στα Χανιά».

Τέλος, ο πρώην μέσος της Λαμίας ρωτήθηκε για το αν μπορεί να ξαναπάρει την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκ όπως έκανε με την προηγούμενη ομάδα: «Μέσα από την σωστή δουλειά, τους προπονητές και όλους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό, για αρχή μια καλύτερη σεζόν από πέρσι και μακάρι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο, γιατί όχι», ήταν οι δηλώσεις από τον Καραγιάννη.

IMG 6147

IMG 6144

IMG 6156

IMG 6158

Από την πλευρά του ο αρχηγός Σελινιωτάκης τόνισε ότι, «θέλω να ευχηθώ σε όλους μία καλή χρονιά, με υγεία, που είναι το βασικότερο. Η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις, έχει ενισχυθεί, μείναμε και αρκετά παιδιά από πέρσι και νομίζω ότι βαδίζουμε σε έναν καλό δρόμο. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και θα μπορέσουμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Οι βάσεις μπήκαν από πέρσι, φέτος νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Ακόμα και σε ερώτηση για το αν η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει, ο “Σέλι” είπε τα εξής: «Στα λόγια είναι όλα εύκολα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε δουλειά και αν είμαστε μια οικογένεια, η ομάδα έχει τη δυναμική και όλα τα φόντα να το παλέψει».

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ”

Rokakis1

Ksirouxakis

Petrakis

Zervou

Zioulis1

Vardakis

Tatsis Koutas

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad