Επίσημα τα χανιωτάκια, Κουρουπάκης και Μερμίγκης, στον Προμηθέα Πάτρας

Μπάσκετ 18 Σεπτεμβρίου 2018, 11:45

Επίσημα στον Προμηθέα Πάτρας ανήκουν τα δύο χανιωτάκια, Περικλής Κουρουπάκης και Γιάννης Μερμίγκης, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Οι δύο αθλητές είναι ως γνωστόν εδώ και καιρό στην Πάτρα, όπου έχουν ενσωματωθεί στο δυναμικό του Προμηθέα, ωστόσο η ανακοίνωση της ένταξής τους στο σύλλογο γίνεται “επίσημα” τώρα.

Ειδικότερα, για τον γεννηθέντα το 2002 γίνεται αναφορά ότι εντάσσεται στο ρόστερ της εφηβικής ομάδας, ενώ ο κατά ένα χρόνο (2003) μικρότερος, Μερμίγκης ανακοινώθηκε για την παιδική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, όλα αυτά είναι σχετικά, αφού και ο Μερμίγκης θα μπορούσε να προσφέρει προσεχώς τις υπηρεσίες του στην εφηβική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μερμίγκης ήταν παίκτης του Κύδωνα και ο Κουρουπάκης του Ο.Α. Χανίων.

Η ανακοίνωση από τον Προμηθέα Πάτρας είναι η εξής:

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα, μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2018 (όπου ήταν η μοναδική ομάδα που συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά), συνεχίζει με σταθερά βήματα την προσπάθεια να θωρακίσει τις υποδομές της με ταλαντούχους αθλητές και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του Συλλόγου τους:

Περικλή Κουρουπάκη (γεννηθ. 2002) από τον Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ,

και Αθανάσιο Ραγιά (γεννηθ. 2001) από τον Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ.

Ευχαριστεί, επιπλέον, τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές για την άψογη συνεργασία κατά την πραγματοποίηση των ανωτέρω κινήσεων.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ

Η «χάλκινη» στο Πανελλήνιο Παίδων 2018 Παιδική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας θα διεκδικήσει φέτος την 5η συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η και την 5η σερί πρόκριση σε Τελική Φάση του Πανελληνίου Παίδων, όπου θα κυνηγήσει το 3ο της μετάλλιο (2η θέση το 2016 και 3η το 2018). Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια αυτή, θωρακίζοντας τις υποδομές του Συλλόγου με ταλαντούχους αθλητές, και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του Προμηθέα τους:

Λεωνίδα Κολιό (γεννηθ. 2003) από τον Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ,

και τον Ιωάννη Μερμίγκη (γεννηθ. 2003) από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.

Ευχαριστεί, επιπλέον, θερμά τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές για την άψογη συνεργασία κατά την πραγματοποίηση των ανωτέρω κινήσεων.

karta antonis garden