Επίσημα στο ρόστερ και ο Νικολούδης

Χανιά | 7 Σεπτεμβρίου 2018, 18:21

Στην επισημοποίηση της μεταγραφής ενός νεαρού και ταλαντούχου επιθετικού, του Νάσου Νικολούδη, προχώρησε ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός.

Ο 19χρονος επιθετικός συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας και έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετά φιλικά ματς.

Είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1999 και έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και της Κέρκυρας. Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ αλλά τελικά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ η συνεργασία αυτή.

Είναι γιος του Γρηγόρη Νικολούδη, παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή και ανιψιός του παλαιού διεθνή ποδοσφαιριστή, Τάκη Νικολούδη, που έχει διατελέσει και προπονητής στον ΑΟ Χανιά.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Θανάση (Νάσο) Νικολούδη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1999 και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και της Κέρκυρας. Συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας μας από το ξεκίνημά της και ήδη έχει αγωνιστεί και σε αρκετά φιλικά ματς.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Στις δηλώσεις του για την ένταξή του στην ομάδα μας ο 19χρονος επιθετικός ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού. Είναι ένας αρκετά μεγάλος σύλλογος και ξέρω πού ήρθα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν εδώ. Από εδώ και πέρα μόνο δουλειά…».

 

Estrella
/psiloritischania