Επίσημα “πράσινοι” Βέργος και Καμπετσής

Super League 1 22 Αυγούστου 2018, 22:43

Παίκτες του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής.

 

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης από τη νέα τους ομάδας.

Ο Βέργος αγωνίστηκε σε Βάσα (α’ εξάμηνο) και Ολυμπιακό (β’ εξάμηνο-επιστροφή) πέρυσι, ενώ ο 19χρονος Καμπετσής βρέθηκε στην ομάδα Νέων της Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια ενώ είχε ξεκινήσει και αυτός από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού πιο πριν.

Η ανακοίνωση για τον Βέργο: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Νίκου Βέργου. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Βέργος γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1996 στο Κιλκίς. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες του Κιλκίς και σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Το 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Έλτσε, ένα χρόνο αργότερο έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ πέρυσι ξεκίνησε ως δανεικός στην ουγγρική Βάσας προτού τον Ιανουάριο επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση για τον Καμπετσή: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Αργύρη Καμπετσή. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Καμπετσής γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1999 στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την ακαδημία της ΑΕΚ αλλά γρήγορα μεταπήδησε στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Διεθνής στις μικρές εθνικές, ο νεαρός επιθετικός τράβηξε την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού αλλά τελικά η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν αυτή που τον κέρδισε. Τελικώς το καλοκαίρι του 2018 έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad