Επίσημα Βοσνιάδης στον Ηρακλή

Football League 5 Σεπτεμβρίου 2018, 16:18

"Κοινό μυστικό" ήταν η πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη στον Ηρακλή, μετά το "διαζύγιο" με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το απόγευμα της Τετάρτης (05/09) ο “γηραιός” ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, που θεωρείται “μετρ” των ανόδων από τη Football League στη “μεγάλη” κατηγορία, όπου έχει “οδηγήσει” Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα.

Συνεργάτες του θα είναι οι Χατζηαθανασίου (άμεσος συνεργάτης), Παπαθανασίου (γυμναστής), Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης), ενώ παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων ο Γκιζέλης.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή έχει ως εξής:

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα. Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Η πρώτη δήλωση του νέου προπονητή του Ηρακλή ήταν: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, την δυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση».

Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards