Επέστρεψε στις νίκες κόντρα στα Άπτερα

Σπάθα Άπτερα | 11 Νοεμβρίου 2018, 22:00

 Η Σπάθα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Α' κατηγορία, νικώντας 2-1 τα Άπτερα και διπλασίασε τις νίκες της μαζί με αυτή του Κυπέλλου που προηγήθηκε με την Υρτακίνα μεσοβδόμαδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Σπάθα προηγήθηκε σχεδόν με τη σέντρα του αγώνα αφού στο 2′ ο Ι. Βαρουξάκης έκανε το 1-0 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γλεντουσάκη.

Γκολ είχε και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Σπάθα και μετά από σέντρα του Κισσανάκη και απομάκρυνση του Κοζωνακης, ο Ηροδότου έκανε το 2-0.

Τα Άπτερα έψαξαν το γκολ το οποίο βρήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Π. Τσικουδάκη ενώ είχαν τόσο δοκάρι λίγα λεπτά μετά με τον Μαρινάκη όσο και μία σπουδαία ευκαιρία με τον Νεσκάκη στο 85′.

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Ε. Μυφτάρι, Κ. Μυφτάρι (55′ Σκορδύλης), Κουδέρης (69′ Νικολακάκης),  Τερεράκης, Ροδοκανάκης, Τζουγκράκης, Ηροδότου, Ι. Βαρουξάκης, Κισσανάκης (76′ Ματζοράκης), Γλεντουσάκης, Ανδρεάδης (46′ Γεωργιλαδάκης)

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κοζωνακης, Παρδαλάκης (17′ Π. Τσικουδάκης), Κουναλάκης, Νταουντάκης, Νησωτάκης, Νικοκούλιας, Τσόλης (70′ Σελέκος), Νεσκάκης, Τζ. Σελενίτσα (65′ Πατερίτσας), Μαρινάκης, Β. Σελενίτσα (60′ Λαβράνος), Αλ. Τσικουδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad