Επέστρεψε από το 2-0 του Ιδομενέα μέσα σε λίγα λεπτά στο φινάλε

Νέος Σαμψών Ιδομενέας | 2 Μαρτίου 2019, 19:25

Ο Ιδομενέας κρατούσε σφιχτά στα χέρια του τη νίκη με τον Νέο Σαμψών, αφού βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 μέχρι το 87', δέχτηκε όμως δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά από την ομάδα του Στύλου (2-2).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πρωτοπόροι προηγήθηκαν στο 19′, όταν από φάουλ του Νικολάου ο Π. Βαϊγκούσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά (1-0). Στο 71′ ο Πενταράκης σκόραρε το 2-0 λίγα λεπτά μετά την είσοδό του, με γυριστό σουτ.

Ο Δοξάκης που επίσης είχε περάσει αλλαγή, μείωσε σε 2-1 στο 87′ για τον Νέο Σαμψών με σουτ και λίγα λεπτά αργότερα ο Κουρομιχελάκης ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 69′ μετά την αποβολή του Τρουλλινού, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα διπλό δοκάρι στο 46′ με τον Αννιτσάκη και δύο ακυρωθέν τέρματα με τους Μεμά και Καραθανάση, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Διαιτητής: Χρυσός Βοηθοί: Κωσταμένα-Κολοκοτρώνης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Μπριώτης, Πρέζια, Βαρίκος, Αγιασμενάκης (46′ Ευαγγέλου), Αφράτης (81′ Περδικάκης), Νικολάου, Τρουλλινός, Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Ντουντουνάκης (65′ Πενταράκης), Γωνιωτάκης (70′ Φυτίλης)

Νέος Σαμψών (Τάκης Λαζαρίδης): Χαιρετάκης, Κακαξυλάκης (55′ Δοξάκης), Ντρογκασβίλι, Κοντός, Παπαδάκης (70′ Νταμαδάκης), Γιαννολάρης, Γεωργιλαδάκης (88′ Σκουμπάκης), Κουρομιχερλάκης, Καραθανάσης (80′ Ποντικάκης), Αννιτσάκης, Μέμα

 

Mikel Chania Delivery
pallas""

Estrella