Επέκταση συμβολαίου σε Κυριακόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης

Super League 1 15 Ιανουαρίου 2018, 15:43

Την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Κυριακόπουλου μέχρι τον Ιούνιο του 2021 ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά το “αγροτικό” σε Εργοτέλη και Λαμία έχει εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο “γρανάζι” της “μηχανής” του Αστέρα.

Στην ανακοίνωση των Αρκάδων αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Γιώργου Κυριακόπουλου!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Η πορεία του Γιώργου Κυριακόπουλου άρχισε από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ το 2011. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ το υπέγραψε το 2013.

Σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε από την Πάτρα στην Τρίπολη και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων Κ17 και Κ20, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με Εργοτέλη και Λαμία. 

Στις δηλώσεις του ο Γ. Κυριακόπουλος ανέφερε τα εξής: “Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στη διοίκηση και τους προπονητές που είχα από όταν έπαιζα στην ακαδημία, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του. Είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα και ανήκω σε μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να είμαι ένα από τα παραδείγματα των μικρών παιδιών που ανήκουν στην ακαδημία μας και έχουν όνειρο να παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.”

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania