Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς των τοπικών για τον θάνατο του διαιτητή Ντοσίδη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 22 Σεπτεμβρίου 2018, 12:42

Ενός λεπτού σιγή θα κρατηθεί στη μνήμη του διαιτητή Νικόλαου Ντοσίδη σε όλα τα παιχνίδια για την Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΠΣΧ καθώς και στους αγώνες του Κυπέλλου που ακολουθούν την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων.

Δυστυχώς, ο νεαρός διαιτητής δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μάχη που έδωσε τις τελευταίες μέρες, χάνοντας την ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ως γνωστόν ο διαιτητής κατέρρευσε επί της ουσίας σε τεστ διαιτητών Γ’ Εθνικής που είχαν πραγματοποιηθεί πριν από λίγο καιρό.

Για το λόγο αυτό η Ε.Ε./ΕΠΣΧ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας συλλυπητήρια ενώ κάνει γνωστό ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια που ξεκινούν από σήμερα σε τοπικό επίπεδο μέχρι και την επόμενη Τετάρτη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, στο άγγελμα της απώλειας του νεαρού Διαιτητή Νικόλαου Ντοσίδη, εκφράζει τη βαθειά της οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και την Ε. Π. Σ. Θράκης. Το ήθος και η αγάπη του για τη Διαιτησία, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας.

Σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε. Π. Σ. Χανίων το διήμερο 22/23/09 καθώς και στους αγώνες του Κυπέλλου την Τετάρτη 26/09/2018, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana