Εντυπωσιακή με 7 γκολ και 6η σερί νίκη

Κορωνίδα Άπτερα | 7 Δεκεμβρίου 2019, 20:21

Η Κορωνίδα πιστοποίησε σε ένα ακόμη ματς την εξαιρετική κατάσταση που διανύει, κερδίζοντας αυτή τη φορά με το εντυπωσιακό 2-7 τα Άπτερα στη Σούδα.

Αυτή ήταν η 6η σερί νίκη της ομάδας του Παντελή Μπερικάκη που “τρέχει” έτσι το καλύτερο νικηφόρο σερί στην κατηγορία, ξεπερνώντας την ΕΘΚ που είχε φτάσει τις πέντε σερί νίκες νωρίτερα.

Η Κορωνίδα πήρε προβάδισμα με 0-2 μέχρι το πρώτο τέταρτο. Ο Σαρτζετάκης αρχικά άνοιξε το σκορ και ο Μαρτσάκης από σέντρα του Τσαποσβίλι διπλασίασε τα τέρματα στη συνέχεια.

Ακολούθησε ισάριθμη απάντηση των Απτέρων με γκολ των Σελενίτσα στο 17′ και Σελέκου στο 35′ για το 2-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Κορωνίδα είχε πρωταγωνιστή τον Τσαποσβίλι που έκανε χατ τρικ με τα γκολ που πέτυχε στο 55′, το 66′ και το 72′. Ενδιάμεσα στο στο 67′ ο Μαρτσάκης με πέναλτι είχε κάνει το 2-5, ενώ το τελικό 2-7 έγινε με τον Νικολιουδάκη στο 90′.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Α. Χατζηδάκης – Μπαντά

Απτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Χατζηνικολάου, Πατερίτσας, Κουναλάκης, Κωνσταντές, Χαριτάκης (65′ Βλάχος), Κουτσοκολάκης, Νεσκάκης, Μπόκολος (55′ Τσίτσα), Σελέκος, Βασ. Σελενίτσα, Παν. Τσικουδάκης (79′ Καμπέλο)

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Χαιρετάκης (70′ Ζουλάκης), Κοκολάκης, Νικολιουδάκης, Αργυρίου (75′ Κοτρωνάκης), Μαυρογιαννάκης, Νενεδάκης (77′ Ασλανίδης), Τρούλος, Τσαποσβίλι, Σαρτζετάκης (60′ Γωνιωτάκης), Μαρτσάκης, Δημητρίου

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad