Ενταση στη συνέντευξη Τύπου με Μαγκαφίνη-Κόλτζο

Παλαιόχωρα | 21 Ιανουαρίου 2018, 20:20

Ενταση φάνηκε να επικρατεί στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Παλαιόχωρα και την ΑΕ Μυλοποτάμου. Απόδειξη ότι ο Γιώργος Κόλτζος από την πλευρά της ομάδας του Ρεθύμνου απεύθυνε μια πολύ σύντομη ομιλία και στη συνέχεια αποχώρησε, αρνούμενος να ακούσει τον Δ. Μαγκαφίνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τώρα, αν έχει προηγηθεί κάτι κάτα τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες ή υπάρχει κάποιο παρασκήνιο μεταξύ των δύο προπονητών, αυτό είναι κάτι που θα το αναζητήσουμε μέσω ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσουμε.

Ακολουθεί ό,τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Κύριε Κόλτζο, ένα σχόλιο για το σημερινό παιχνίδι.

«Ηρθα στην υποτιθέμενη συνέντευξη Τύπου μόνο και μόνο γιατί σέβομαι την ομάδα της Παλαιόχωρας, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκησή της. Συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Εμείς συνεχίζουμε, τίποτε άλλο».

Κύριε Μαγκαφίνη, προφανώς είναι εκνευρισμένος ο προπονητής της ΑΕ Μυλοποτάμου… Θέλουμε ένα σχόλιο για τη δική σας ομάδα.

«Εγώ ήθελα να είναι εδώ ο κ. Κόλτζος. Οταν ξεκινάς την προπονητική καριέρα και δεν έχεις ποδοσφαιρικά ένσημα σαν προπονητής πρέπει να σέβεσαι, πρώτον απ’ όλους τον αντίπαλο προπονητή ο οποίος είναι χρόνια επαγγελματίας, δεύτερον την αντίπαλη ομάδα και τρίτο, να μάθουμε να χάνουμε και να μην ψηλώνουμε απότομα. Γιατί όποιος ψηλώνει απότομα, πέφτει και γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι από την εμπειρία μου. Δυστυχώς όμως τα νέα παιδιά που γίνονται προπονητές, την… ψωνίζουν εύκολα, λες και το επάγγελμα του προπονητή είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα τα επαγγέλματα κι αυτό είναι μία παρένθεση γι’ αυτό που έγινε τώρα. Οσον αφορά το παιχνίδι, επιτέλους μάθαμε να κερδίζουμε. Για μένα, μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια, ήμασταν ωραίοι στο… μάτι, παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα. Ουσιαστικά όμως την προηγούμενη και αυτή την αγωνιστική παίξαμε καθαρά για το αποτέλεσμα. Ηταν ένα τέτοιο ματς. Παίξαμε με μια ομάδα που από τα πρώτα λεπτά ζήταγε το φάουλ όταν έχανε τη μπάλα. Επαιζε με πολλές καθυστερήσεις. Μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Το παιχνίδι πήγε στη μονομαχία. Βάλαμε ένα γκολ με τον Δήμο Μανουσάκη ο οποίος αυτή τη στιγμή και μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και παρά την ηλικία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα γιατί είμαστε πιο έμπειρη ομάδα, θεωρώ, από την ΑΕ Μυλοποτάμου ενώ παίζαμε και στην έδρα μας και πήραμε ένα τρίποντο που όσον αφορά τη μεταξύ μας σχέση με την ΑΕ Μυλοποτάμου σε περίπτωση ισοβαθμίας -άσχετα αν η διαφορά είναι 8 βαθμοί- τους ρίχνουμε, όπως και με την Κηφισιά. Έχουμε μαζέψει στα μεταξύ μας παιχνίδια 4 βαθμούς. Καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή πατάμε πιο γερά στην κατηγορία. Θέλει πολύ δουλειά. Η εμπειρία μου λέει ότι αν “κάτσουμε” στα αποτελέσματα θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Έπεται συνέχεια. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί συμπλήρωσε ο Μαζιώτης κάρτες και θα μας λείψει στα δύο επόμενα παιχνίδια, ένας παίκτης ο οποίος τουλάχιστον στο ανασταλτικό κομμάτι μας βοηθάει πάρα πολύ. Κερδίσαμε τα παιχνίδια στην έδρα μας που έπρεπε να κερδίσουμε, δηλαδή με τον Ερμή Ζωνιανών που έχει τους ίδιους στόχους με μας και την ΑΕ Μυλοποτάμου».

Μπορεί να πήρε τη νίκη, αλλά η ομάδα της Παλαιόχωρας πάντως δεν έκανε τις πολλές τελικές προσπάθειες. Φάνηκε ένα πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

«Ηταν ένα κλειστό ματς και παρασυρθήκαμε στο ρυθμό του αντιπάλου. Συμφωνώ μαζί σας σ’ αυτό. Στη φάση που είναι το πρωτάθλημα, μετράει η ουσία. Είπα ότι μετράνε τα αποτελέσματα. Οπότε, αυτή ήταν η ουσία από το σημερινό παιχνίδι, το αποτέλεσμα. Ζητήσαμε από τα παιδιά το αποτέλεσμα, τα οποία έπαιξαν με πολύ πάθος. Ενδεχομένως, επειδή μπαίνει το άγχος και η πίεση να μη μπορέσαμε να παίξουμε καλύτερα. Σε άλλα παιχνίδια είχαμε πολλές τελικές, αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα».

Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας;

«Θα το δούμε αυτό. Υπάρχει ακόμα μία εβδομάδα. Ήρθαν πάντως δύο παιδιά, ο Κοντογιάννης και ο Λάσπατζης, που βοηθάνε την ομάδα, μου δίνουν περισσότερες λύσεις στα χέρια. Πιστεύω ότι είμαστε καλά τώρα. Δεν έχει φύγει κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής εκτός από το Ζαϊμίδη».

Τροποποιούνται οι στόχοι της Παλαιόχωρας μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα;

«Σε καμιά περίπτωση. Οι στόχοι της Παλαιόχωρας ήταν από την αρχή να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Είχαμε στην αρχή κάποια ατυχή αποτελέσματα. Πιστεύω μας έχει γυρίσει λίγο και η τύχη, όχι τόσο σε αυτό το ματς, αλλά σε αυτό στην Κηφισιά που ήταν πιο δύσκολο. Οι στόχοι μας συνεχίζουν να είναι να ξεφύγουμε όσο γίνεται. Εγώ βλέπω ότι βλέπουν ακόμα την πλάτη μας. Δεν βλέπουμε ψηλά και δεν μπορούμε να βλέπουμε ψηλά γιατί είναι μεγάλη η διαφορά. Ο αντικειμενικός και ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή, για να λέμε την αλήθεια, είναι η παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην μπούμε στο άγχος την τελευταία στιγμή, γιατί στο τέλος δυσκολεύει το πρόγραμμά μας».

 

 

Estrella