Ενταση και παραλίγο… διακοπή στο φιλικό (pics)

Χανιά Πλατανιάς | 20 Οκτωβρίου 2018, 20:01

Σύρραξη απειλήθηκε στις αρχές του β’ ημιχρόνου στο φιλικό ανάμεσα σε Πλατανιά-ΑΟΧ/Κισσαμικό, κινδυνεύοντας ακόμα και με διακοπή.

Ουσιαστικά, χρειάστηκαν κάποια λίγα λεπτά έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα κι αφού βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες και από τις δύο ομάδες.

Ολα ξεκίνησαν από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο 51ο λεπτό ο Χαλκιαδάκης από τον Κόρτσταμ, με τον Γιώργο Πετράκη -μιας και η φάση εκτυλίχθηκε μπροστά του- να κινείται προς το μέρος του παίκτη του Πλατανιά ο οποίος προηγουμένως βρέθηκε πάνω στον αντίπαλό του. Ο Πετράκης προσπάθησε να ηρεμήσει τον Ολλανδό αμυντικό ο οποίος έδειξε ενοχλημένος από την είσοδο του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού στον αγωνιστικό χώρο κι επειδή έτρεξε πάνω του, ζητώντας τον να μην τον αγγίζει. Αυτό είχε ως συνέπεια η ένταση να γενικευτεί και παίκτες από τις δύο ομάδες να σπρώχνονται.

Σε εκείνο το σημείο, από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό απείλησαν ότι θα αποχωρήσουν από το φιλικό, διότι είχαν προηγηθεί στο α’ μέρος κάποια μαρκαρίσματα του Μιγκέλ, ο οποίος σημειώνεται ότι για ένα από αυτά -πάνω στον Φαζό- τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και γενικότερα δείχνοντας αρκετά εκνευρισμένος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Τάτση.

Σε κάθε περίπτωση, η ένταση μετά από λίγα λεπτά καταλάγιασε κι έτσι το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες από την ένταση που υπήρξε σε αυτό το σημείο του ματς

Entasi

Entasi1

Entasi2

Entasi3

Entasi4

Entasi5

Entasi6

Entasi7

Entasi travmatismos Xalkiadakis

Entasi Petrakis Mathioulakis

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad