Ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Super League 1 31 Ιουλίου 2018, 18:44

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ενημερώσει τους φίλους της για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το απλό εισιτήριο, αλλά και τα διαρκείας της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα στοιχεία σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης (02/08) σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου που θα γίνει την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στο ξενοδοχείο IBIS στις 11 π.μ. την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η οποία θα ισχύσει για πρώτη φορά στο Γεντί Κουλέ, στην προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-19, με αφορμή την επιστροφή της ομάδας μας στην Σούπερ Λιγκ.

Η παρουσίαση θα γίνει με σκοπό να ενημερωθεί αναλυτικά ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας για τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν και τα οποία είναι απαραίτητα με βάση την αθλητική νομοθεσία.

Παράλληλα, θα γίνει αναφορά στην κάρτα φιλάθλου, που είναι απαραίτητη με βάση το νόμο, ακόμα και για την έκδοση απλού εισιτηρίου, αλλά και για το εισιτήριο διαρκείας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad