Ενημέρωση στον κόσμο για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Super League 1 2 Αυγούστου 2018, 14:37

Ο ΟΦΗ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου για να ενημερώσει τους φίλους του για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο για την ομάδα και τον κόσμο των “ασπρόμαυρων”, που πρέπει πλέον σιγά-σιγά να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να κλείνει θέση διαδικτυακά και όχι περιμένοντας στις… ουρές στο γήπεδο.

Η κρητική ΠΑΕ παρουσίασε τη συμφωνία με την εταιρεία ticketcore, που έφτιαξε μια ειδική πλατφόρμα, η οποία θα λειτουργήσει άμεσα και στην οποία θα μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μανώλης Ρουσάκης, έκανε μια ανάλυση του συστήματος και ανέφερε σχετικά: «Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μια πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης εισιτηρίων, που είναι μια από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ με την επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη και προσβάσιμη.

Ο κάθε χρήστης μπορεί από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή του, να κλείσει το εισιτήριο του, με τα απαραίτητα στοιχεία που θα ταυτοποιούν το πρόσωπο, στο οποίο θα ανήκει το εισιτήριο. Έτσι, θα πηγαίνει χωρίς πίεση, άγχος και ουρές στο γήπεδο και θα μπαίνει μέσα».

Ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ, Μανώλης Γουρνιεζάκης, από την πλευρά του, είπε: «Είμαστε υποχρεωμένοι με βάση το νέο αθλητικό νόμο να κάνουμε κάποια πράγματα με βάση την επιστροφή μας στην Σούπερ Λιγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετήσουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στο γήπεδο μας.

Θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου και ηλεκτρονικό εισιτήριο, για κάθε θέση. Συνδυαστικά με το σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης  το οποίο επίσης αναβαθμίζεται στο γήπεδο μας».

Ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων του ΟΦΗ, Μανώλης Τζιρίτας, τόνισε πως είναι σημαντικό για τους φίλους του ηρακλειώτικου συλλόγου ν’ ακολουθήσουν τη νέα… τάση που επιβάλλει η επιστροφή στη Super League.

Άπαντες, δηλαδή, πρέπει ν’ αποκτούν διαδικτυακά το εισιτήριο τους και όχι πηγαίνοντας στα γκισέ και στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού έτσι θα γλιτώνουν και την ταλαιπωρία.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad