“Ενα φεγγάρι” στον ΑΟΧ, τώρα στην… αγκαλιά της Τούνη!

Παρασκήνιο | 2 Δεκεμβρίου 2019, 20:19

Οχι, το athlitiko δεν απέκτησε στήλη gossip, αλλά δε θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τις τελευταίες αποκαλύψεις για τη νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη, αφού το νέο της... αμόρε υπήρξε κάποτε για λίγους μήνες κάτοικος Χανίων.

Η εκρηκτική influencer αποκάλυψε ότι ο “αντικαταστάτης” του γνωστού μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου στην καρδιά της είναι ο Χρήστος Τσεβρεντζής. 

Κι αν σε πολλούς δεν λέει κάτι το ονοματεπώνυμο του επιχειρηματία (πλέον), που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το athlitiko γυρίζοντας τον χρόνο αρκετά χρόνια πίσω σας αποκαλύπτει ότι πρόκειται για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου για τον ΑΟ Χανιά τη σεζόν 2008-2009.

Συγκεκριμένα ο (τότε) ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Δράμα εντάχθηκε στον ΑΟΧ στο τέλος Δεκεμβρίου του 2008, όταν στο “τιμόνι” ήταν ο Βασίλης Καραΐσκος κι έμεινε μέχρι τέλους της σεζόν στα Χανιά, με την τεχνική ηγεσία (για την ιστορία) να έχει περάσει στη συνέχεια στα χέρια του Μύρωνα Σηφάκη. Ηταν μία κακή σεζόν για τον ΑΟΧ, που δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στο Περιφερειακό, ούτε το Κύπελλο Χανίων, με τους δύο τίτλους να καταλήγουν στον Πλατανιά.

 

Rabona ad