Ενα βήμα πριν τον τίτλο το Καλτσέτο

Ασπάλαθος ΑΣ Καλτσέτο | 13 Μαρτίου 2019, 19:55

Το Καλτσέτο δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Ασπάλαθο (1-9) στο ματς που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής και βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου της Γ' κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του ισχυρού ανέμου στους Αγίους Αποστόλους που επικρατούσε πριν από την έναρξη του αγώνα, οι πρωτοπόροι πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο με σκόρερ τους Ανδρεαδάκη και Καβρουλάκη.

Ο Ασπάλαθος μείωσε στο 40′ με απίθανο αυτογκόλ λίγο κάτω από τη σέντρα, με τον Παντελάκη και σύμμαχο τον αέρα, σκορ που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη το Καλτσέτο σκόραρε ακόμα επτά φορές, με τον Ανδρεαδάκη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ (49′, 57′, 63′, 82′) τον Καβρουλάκη (48′, 55′) δύο και τον Πολέντα (77′) ένα.

Διαιτητής: Κοκκινάκης Βοηθοί: Ξενάκη-Χάμπας

Ασπάλαθος: Μάτκαρης, Σμυρής (70′ Τσουχλαράκης), Λαζάρου, Πολυνόπουλος, Χανάν, Ι. Μαστοράκης Καμπούκος, Φουντουλάκης (50′ Μαστοράκης), Βιττωράκης, Αυγερινού, Τομίδης (85′ Σπυρόπουλος)

Καλτσέτο (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Πόντα, Πατεράκης, Βογιατζής-Τόσκος (75′ Σαχμπαζίδης), Τζούγκαρης, Παντελάκης, Τσεσμελής (61′ Ελευθερίου), Πολέντας, Καβρουλάκης (70′ Σολινταδάκης), Κρεμασμενάκης, Ανδρεαδάκης, Κωνσταντουδάκης (46′ Πρωτοπαπαδάκης)

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Papantonakis Cards