Ενας Χανιώτης “ποδοσφαιρικός” πρωταγωνιστής σε πανελλήνιο διαφημιστικό (vid)

Ποδόσφαιρο 17 Ιανουαρίου 2018, 12:45

Ενας Χανιώτης, μέχρι πρόσφατα μάλιστα ποδοσφαιριστής στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων, ο Νίκος Περβολαράκης, πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής κρητικής εταιρίας αλλαντικών προϊόντων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για την Creta Farm η οποία μέσω του σκηνοθέτη που ανέλαβε το γύρισμα του διαφημιστικού (Θοδωρής Παπαδουλάκης) εμπιστεύτηκε τον Νίκο Περβολαράκη ώστε να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.

«Στο γύρισμα είμαι ένας ώριμος άντρας. Εχω φτάσει τα 40 μου χρόνια, όσο είναι και η ηλικία μου και πηγαίνω στις ελιές μου. Στο δρόμο είμαι σκεπτικός. Θυμάμαι τον παππού μου, που μου έλεγε για ρίζες. Κατεβαίνω στον ελαιώνα και μαζεύω τους φίλους για κολατσιό της Creta Farm», τονίζει στις δηλώσεις του στο athlitiko ο Περβολαράκης, στον οποίο απευθυνθήκαμε για να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτό το πολύ καλοστημένο διαφημιστικό, αλλά και πώς επιλέχθηκε ο ίδιος.

«Ολα έγιναν τυχαία, στην κυριολεξία στο… δρόμο, όταν μία φίλη που με είδε μου πρότεινε να πάω σε ένα κάστινγκ. Απόρησα! Μου λέει, θα πεις κάποια λόγια, θα περπατήσεις μερικά μέτρα και μετά με έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό. Η παραγωγή ήταν από την Αθήνα. Τελικά η επιλογή έγινε να είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής, ανάμεσα σε 60 άτομα», διηγείται ο Περβολαράκης.

Στη συνέχεια, ρωτήσαμε το Νίκο πώς του φάνηκε να συμμετέχει σε ένα τέτοιο γύρισμα, αλλά και πώς τον αντιμετωπίζουν τώρα οι φίλοι και οι γνωστοί του. «Ηταν… τρελή εμπειρία, δεν το συζητάω. Αψογη οργάνωση και με την πλάκα τους όλοι. Απ’ όταν βγήκε η διαφήμιση, πραγματικά, δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλεφωνα, πιο πολύ χαρούμενοι είναι αυτοί από μένα! “Γράφει”, μου λένε, ωραία η… φάτσα μου (γελάει)».

Ο Περβολαράκης, γνωστός για το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του μας απαντά στη συνέχεια με μια πολύ ωραία μαντινάδα για το αν θα τον ενδιέφερε ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση. «Αν έχει να κάνει με Κρήτη, ναι. Εχω τρία ανίψια στο Ναύπλιο και στην Παρηγοριά δεκάδες, μακάρι να με βλέπουνε να κάνω κουζουλάδες»!

Οπως επισημαίνει ακόμα: «Στο δρόμο για το Αρκάδι σκεφτόμουν τι να προσέχω. Να μην… καμπουριάζω, να περπατάω όμορφα κτλ. Φεύγουμε γύρω στα 20 άτομα και φτάσαμε στον ελαιώνα στις 5.30 το πρωί. Εκεί βλέπω τον κόσμο που περίμενε και μου κόπηκαν τα πόδια! Λέω… Περβόλα την κάτσαμε την βάρκα, όπως είσαι και ο Θεός βοηθός και αν σε ζαλίζουν… φύγε κιόλας! Με το να έχουμε τον Παπαδουλάκη στα Χανιά δεν είναι τίποτα να στείλεις μια φωτογραφία. Δεν πρέπει να είσαι μοντέλο. Μπορεί να θέλουν να είσαι ο εαυτός σου, όπως έγινε με μένα. Μου είπαν, μην κουρευτείς, μην ξυριστείς, θα σε φτιάξουμε εμείς. Οταν με είδε ο σκηνοθέτης και τον ρώτησαν για το πώς να με φτιάξουν, είπε, όπως είναι, ούτε μέικ-απ, ούτε τίποτα. Πιο αυθεντικός δεν γινόταν».

pervolarakis

Ο Περβολαράκης από τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής στα γήπεδα του τοπικού.

Για το τέλος, δεν είναι δυνατόν να μην ρωτήσουμε τον Περβολαράκη για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο. «Πρώην, πλέον, άνθρωπος του ποδοσφαίρου… Τώρα πάω στην θάλασσα πολύ. Μετά το τρακάρισμα ερωτεύτηκα ξανά την θάλασσα. Είναι υγεία και έχει ησυχία. Μου λείπουν τα παιδάκια αλλά δεν μου γλιτώνουν όταν τα… πετυχαίνω με μπάλα στο δρόμο! Τους… μοιράζω ακόμα ντρίπλες!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ CRETA FARM 

Estrella
Papantonakis Cards