Ενας φίλος από τα παλιά στην προπόνηση του Εργοτέλη

Super League 2 17 Οκτωβρίου 2019, 17:12

Ενας ποδοσφαιριστής που τίμησε τη φανέλα του Εργοτέλη επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας την Πέμπτη (17/10).

/Bella Pizza

Ο λόγος για τον Μάρις Βερπακόφσκις, που εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στην Κρήτη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου που γίνεται στο Ρέθυμνο επισκέφτηκε το Παγκρήτιο Στάδιο. 

Ο Λετονός επιθετικός παρακολούθησε την προπόνηση παρέα με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη. Με τη φανέλα του Εργοτέλη σύμφωνα με το αρχείο του soccerbase.gr κατέγραψε 57 συμμετοχές – 9 γκολ στη Super League 2, 18 συμμετοχές – 3 γκολ στη Football League και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο. Το πρώτο πέρασμά του ήταν τη διετία 2009-11 και η επιστροφή του πραγματοποιήθηκε το β’ μισό της σεζόν 2012-13, όπου και παρέμεινε στο Ηράκλειο μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. 

Η ενημέρωση του Εργοτέλη έχει ως εξής:

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κιτρινόμαυρους στην σημερινή προπόνηση. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την παρουσία του Μάρις Βερπακόφσκις στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Λετονός επιθετικός που για τρία περίπου χρόνια φόρεσε την φανέλα του Εργοτέλη με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί μας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου έδειξε ότι δεν ξέχασε την ομάδα μας. Έτσι λοιπόν βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο στάδιο όπου με μεγάλη χαρά παρακολούθησε την προπόνηση παρέα με τον τεχνικό διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη.

Όσον αφορά τώρα τ’ αγωνιστικά θέματα το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με συνδυαστική άσκηση επιθετική τακτική και δίτερμα με το Γιάννη Ταουσιάννη για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να έχει στην διάθεση του και τον Dominik Spiriak που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Εθνικό συγκρότημα της Σλοβακίας και επέστρεψε στην βάση του.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο είχε δυο ονόματα και σήμερα αυτά των Μπουρσέλη και Ροβίθη οι οποίοι είναι με την Εθνική Ενόπλων στην Κίνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad