Εμφατικό πέρασμα από το Φραγκοκάστελο

Σφακιά Ποσειδών Τσικαλαριών | 1 Απριλίου 2018, 19:54

Τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας σημείωσε ο Ποσειδών Τσικαλαριών στο Φραγκοκάστελο, που νίκησε την τοπική ομάδα των Σφακίων με 9-0 για την 25η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από το πρώτο ημίχρονο ήδη η φιλοξενούμενη ομάδα είχε καταφέρει να πετύχει τέσσερα τέρματα. Λεβεντέλλης και Σανδαλάκης πέτυχαν νωρίς στο ξεκίνημα τα δύο πρώτα γκολ, ενώ ακολούθησαν ισάριθμα τέρματα του Σανδαλάκη στο 25′, που πήρε το ριμπάουντ σε χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κούσι, με τον Σκαρπέτη να γράφει το 0-4 πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σκαρπέτης με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 53′ ανέβασε τη διαφορά στα πέντε γκολ (0-5), ενώ ο Σγουράκης που μπήκε αλλαγή στο 65′ έκανε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χατ τρικ.

Με δικά του γκολ στο 69′, το 73′ και το 76′ έγινε το 0-8, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα πόδια του Κούκα λίγο πριν το φινάλε (0-9).

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης (50′ λ.τρ. Δουρουντούς), Μπολιώτης, Ι.Εμ. Τζωρτζάκης (30′ λ.τρ. Μπούχλης), Σφηνιάς, Κουτρουμπάς, Ι. Ι.Τζωρτζάκης (70′ λ.τρ. Βρανάς), Μανουσέλης, Καγιαδάκης, Δουρουντάκης (55′ λ.τρ. Σκουλουδάκης)

Ποσειδών Τσικαλαριών (Χρήστος Τραχανατζής): Λουλουδάκης, Ιβάνοφ, Μπλαζουδάκης, Καλλέργης (60′ Σταυρ. Φραγκεδάκης), Σκορδυλάκης, Σανδαλάκης, Κούσι (53′ Κούκα), Λεβεντέλλης (65′ Σγουράκης), Κουκάκης (46′ Στελ. Φραγκιαδάκης), Παπαγεωργίου, Σκαρπέτης

 

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250