Εμφανής η βελτίωση, αλλά…

Χανιά | 13 Νοεμβρίου 2018, 11:05

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός από παιχνίδι σε παιχνίδι κάνει βήματα προόδου, αλλά το ζητούμενο είναι ότι δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, με την ομάδα να έχει "καθηλωθεί" στον ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια.

Μπορεί στην πρεμιέρα με τη Σπάρτη η εμφάνιση να μην ήταν η αναμενόμενη και η ομάδα να μην άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, αλλά στα επόμενα δύο παιχνίδια υπήρξε σαφής βελτίωση.

Απέναντι στον Εργοτέλη, που παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό σύνολο, η προσπάθεια του ΑΟΧ/Κισσαμικού ήταν μεγάλη και δημιουργήθηκαν τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για να αλλάξει η… μοίρα του ματς.

Η βελτίωση σε διάστημα λίγων ημερών ήταν μεγαλύτερη απέναντι στα Τρίκαλα, στην έδρα δηλαδή μιας ομάδας που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Οι τουλάχιστον 14 φάσεις που δημιούργησε το σύνολο του Γιώργου Πετράκη, εκ των οποίων οι περισσότερες ήταν κλασικές ευκαιρίες, είτε αποκρούσεις του Ταΐρη, είτε αστοχία των παικτών από θέσεις “βολής”, αλλά και η εικόνα της ομάδας, που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, δίνουν την εντύπωση ότι σύντομα θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Όταν δημιουργείς ευκαιρίες “λένε” ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ, αν και γεννάται το ερώτημα πόσες ευκαιρίες πρέπει να δημιουργήσεις κόντρα σε αντιπάλους με τις ίδιες βλέψεις για να φτάσεις στον “στόχο”.

Από την άλλη στις λιγοστές φάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στην εστία του ΑΟΧ/Κισσαμικού οι αντίπαλοί του έχουν σκοράρει συνολικά 5 φορές. “Σημάδι” σίγουρα ανησυχητικό που δείχνει ότι “μπροστά” η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται πιο δημιουργική, αλλά χωρίς να είναι εύστοχη στην τελική προσπάθεια, ενώ αντίθετα “πίσω” χωρίς να δέχεται πολλές φάσεις βρίσκεται να “κυνηγάει” το σκορ και για την ώρα να μην παίρνει τα αποτελέσματα που ήθελε ή άξιζε βάσει εμφάνισης όπως στα Τρίκαλα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Προβληματισμός υπάρχει για τη διαιτητική αντιμετώπιση που έχει στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα, ειδικότερα σε αυτά με Εργοτέλη και Τρίκαλα.

Με τον Εργοτέλη οι “φωνές” εστιάζονται στη φάση του 0-2 όπου ο αβοηθός Χρηστάκος σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ στον Ροβίθη που κινείται προς την μπάλα, οι παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού σταματάνε την προσπάθειά τους και τελικά ο βοηθός κατεβάζει τη σημαία, ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί και ο Γιακούμπου σκοράρει. Παράλληλα λίγα λεπτά μετά, με δύο κίτρινες με… συνοπτικές διαδικασίες, για ήπια διαμαρτυρία και για ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Εργοτέλη ο ρέφερι Κατοίκος αποβάλει τον Καραγιάννη.

Στο ματς με τα Τρίκαλα τα παράπονα είναι πολλά για την αντιμετώπιση που είχε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. “Φωνές” ωστόσο υπάρχουν και για τη φάση του 2-0, όπου από την ομάδα υποστηρίζουν ότι υπήρξε οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο β’ βοηθός Φαλτάκας, που κατά το παρελθόν αγωνίστηκε για μερικά χρόνια στα Τρίκαλα, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Για τη συνέχεια ο στόχος της ομάδας είναι να γίνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στον Βόλο, που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό δεν χάνουν την πίστη τους και θα προσπαθήσουν από το Σάββατο κιόλας να αντιστρέψουν την κατάσταση ώστε να έρθουν οι καλύτερες μέρες που προσδοκούν όλοι.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad