Εκπληξη με Τάτση για την αντικατάσταση του Κάμπος

Πλατανιάς | 7 Οκτωβρίου 2018, 23:53

Ο Γιάννης Τάτσης μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Πετράκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο αντικαταστάτης του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά!

Στο σενάριο φυσικά που επιβεβαιωθεί η εκτίμηση ότι ο Βραζιλιάνος τεχνικός μετρά ελάχιστες ώρες στον πάγκο της χανιώτικης ομάδας, τότε ο Τάτσης που αποχαιρέτησε αυτή την εβδομάδα τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (αλλά όχι και την πόλη των Χανίων) θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο αντικαταστάτης του! Να σημειωθεί μάλιστα ότι πρόκειται για προπονητή που συμμετέχοντας στην 7η Σχολή UEFA PRO έχει δικαίωμα να είναι πρώτος προπονητής, τη στιγμή που ο Κάμπος δεν έχει τέτοιο δίπλωμα ή τουλάχιστον τέτοιο δίπλωμα που να αναγνωρίζεται από την ΕΠΟ.

Ουσιαστικά, οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές για το μέλλον του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά και ενδιαφέρει σίγουρα τι θα προκύψει από την συνάντηση που θα έχει με τους Μανώλη Μαθιουλάκη και Βασίλη Αμανατίδη. Βάσει όμως από τις δηλώσεις του τελευταίου, ο Κάμπος θα αποχαιρετήσει τον Πλατανιά και ο Γιάννης Τάτσης θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί, καθοδηγώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad