Εκπαιδευτική εκδρομή για την ακαδημία στο Θέρισο

Χάλης | 18 Ιουλίου 2018, 19:08

Εκπαιδευτική εκδρομή διοργανώνει το Σάββατο 22 Ιουλίου για τα παιδιά της ακαδημίας του ο Χάλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Βαρυπέτρου θα μεταβεί στο Θέρισο με στόχο να γνωρίσουν οι μικροί αθλητές την ιστορία της ευρύτερης περιοχής καθώς και του συλλόγου. Όπως σημειώνεται στην ενημέρωση, θα γίνει περιήγηση στα μουσεία του χωριού όπου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Ο Χάλης έχει φροντίσει παράλληλα για την παροχή δωρεάν λεωφορείου για τη μετάβαση των παιδιών στο Θέρισο, ενώ θα υπάρξει και ένα κέρασμα στη συνέχεια της εκδρομής. Η ώρα συνάντησης έχει οριστεί στις 9 το πρωί στο γήπεδο του Βαρυπέτρου και η επιστροφή στις 1 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί γονείς στην προσπάθεια που κάνουμε για να γνωρίσουν τα παιδιά την ιστορία του τόπου μας και συνάμα την ιστορία της ομάδας μας, αυτό το Σάββατο 22 Ιούλη, θα μεταβούμε στο Θέρισο. Θα γίνει περιήγηση στα μουσεία του χωριού και θα μιλήσουν στα παιδιά μας μέλη του πολιστικού συλλόγου Θερίσου, για την ιστορία του χωριού και την  ηρωική οικογένεια Χάληδων. Η μετάβαση θα γίνει με λεοφωρείο μισθωμένο από την ομάδα και θα υπάρξει κέρασμα για τα παιδιά. Ώρα συνάντησης 9 στο γήπεδό μας. Επιστροφή στις 13.00. Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εάν θέλετε να συμμετέχει το παιδί σας μέχρι την Παρασκευή την ώρα της προπόνησης.

Τηλ. επικοινωνίας 6973884423 Δημήτρης
6970999884 Παναγιώτης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad