Εκλεισε φιλικό με Δόξα Δρ. – “Μπαίνει” ο Νίλι στην προετοιμασία

Πλατανιάς | 28 Αυγούστου 2018, 18:24

Ενα ακόμα φιλικό προγραμμάτισε ο Πλατανιάς. Μάλιστα, θα είναι με αντίπαλο από τη Φούτμπολ Λιγκ, τη Δόξα Δράμας, που προβλέπεται να είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, το φιλικό προγραμματίστηκε για την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου (17:30) στην έδρα της Δράμας και μάλιστα για το λόγο αυτό, η αποστολή του Πλατανιά θα διενυκτερεύσει την προηγούμενη μέρα στην πόλη της Δράμας!

Φυσικά, πριν τη Δόξα, προηγούνται τα Γιαννιτσά, τα οποία ο Πλατανιάς θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους την Τετάρτη (30/8) στις 6 το απόγευμα.

Κατά τ’ άλλα και σε ό,τι αφορά τα θέματα της προετοιμασίας, ο Νίλι αναμένεται να βρίσκεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει να προπονείται με τον Πλατανιά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ είναι η εξής:

«Το δεύτερό της φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο Τετάρτη (30/8) η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τον ΑΣ Γιαννιτσά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 6.00μ.μ..

Επίσης οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Δόξα Δράμας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) στο γήπεδο της Δράμας, στις 5:30μ.μ.. Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει από την Κυριακή στην πόλη.

Οσον αφορά στην προετοιμασία, ο Ρουσσάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του κ.Κάμπος. Μικρό πρόβλημα, λόγω της κούρασης, αντιμετωπίζει ο Σινγκ, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Νίλι, αναμένεται να φτάσει απόψε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης και από αύριο ο Ισπανός θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα μας».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad