“Εκλεισε” και η θέση του γυμναστή με πρόσληψη Γιαννιτόπουλου

Πλατανιάς | 20 Ιουλ 2018, 22:51

Στελεχώθηκε το τεχνικό τιμ για τον Πλατανιά, καθώς η εκκρεμότητα που υπήρχε με το γυμναστή τακτοποιήθηκε. Στη θέση αυτή αναμένεται να προσληφθεί ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος, που μεταξύ άλλων στην καριέρα του έχει δουλέψει σε… Σαουδική Αραβία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Αγγλία και Βουλγαρία!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, τελευταίος σταθμός στην καριέρα του νέου γυμναστή του Πλατανιά, που αντικαθιστά τον Ισπανό Μιγκέλ ο οποίος όπως έχουμε γράψει θα δουλέψει στην Λεγανιές είναι η Αλ Χαγέρ στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας! Ακόμα έχει εργαστεί στις ομάδες της Αλ Φαϊσαλί, Ντιναμό Μινσκ, Αστάνα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λούτον FC, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Ρόδο, Κόρινθο και Αθηναϊκό.

Οπως γίνεται γνωστό από τον Πλατανιά έχει υπάρξει μία αρχική συμφωνία με τον Γιαννιτόπουλο, που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο πανεπιστήμιο της Σόφιας (National Sport Academy) και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Εκτός του Γιαννιτόπουλου, θα ακολουθήσει για τον Πλατανιά πρόσληψη ατόμου ως αναλυτής αντιπάλων καθώς και προπονητής της Κ19.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad