Εκκίνηση για Σπάρτη, μειώθηκαν τα προβλήματα (pics)

Χανιά | 22 Οκτωβρίου 2018, 19:16

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει πλέον ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχοντας μπροστά του μερικές ημέρες προετοιμασίας πριν από την πρεμιέρα του Σαββάτου (27/10, 15:00) στη Σπάρτη.

/Bella Pizza

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Πετράκη έχουν μειωθεί, αφού οι μόνοι που δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών είναι οι Ρίσκι και Αρναούτογλου.

Οι Μαλόνγκα και Σάλιακας, που είχαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και ο προερχόμενος από ίωση Βρεττός, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας.

Από την Τρίτη (23/10) αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο αρχηγός της ομάδας, Σελινιωτάκης.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Δευτέρας έχει ως εξής:

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται πλέον η ομάδα μας, που ξεκίνησε τη Δευτέρα (22/10) την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (27/10, 15:00) με τη Σπάρτη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση και ομαδική επιθετική τακτική στο κυρίως μέρος.

Δε συμμετείχαν σε αυτό οι τραυματίες Αρναούτογλου και Ρίσκι, ενώ κανονικά έλαβαν μέρος οι Μαλόνγκα, Σάλιακας, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών, όπως και ο Βρεττός, που ανάρρωσε μετά από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Κεχαγιάς, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς αναμένεται να ενταχθεί από την Τρίτη (23/10) ο Σελινιωτάκης.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad